esralgn bende cook korkuyordum cok kotu seyler okumustum asiri endiseliydim okudugum iyi seyleri gormuyodu gozum ama ne oldu biliyor musun ameliyata genel anestezi olucam diye girdim ameliyathanede spinal olmaya ikna oldum spinal ignesinin hicbir acisi yokmus sinek isirigi gibi bir seydi aninda bacaklarimda sicaklik oldu uyustum ameliyat esnasnda hicbir sey hissetmedim midem bulandi midem bulaniyor dedim daha cumlem bitmeden bulantimi kestiler tansiyon hastasiyim tansiyonum yukselir saniyodum ama surekli takip halindesiniz sakinlestirici verdiler pamuk gibi oldum bebegimin dogumunda iyiki kendimdeydim ve o ana sahit oldum ilk aglama sesi hala kulaklarimda asla unutmam o kadar guzeldi ki ameliyatta basimi hic hareket ettirmedim bu sayede bas agrim olmadi yiyip icebilirsin dediklerinde granul kahve kayisi hosafi bol su ictim ve bitter cikolata yedim 3. Gun buyuk abdestime cikabildim kabizliktan korkuyodum oda olmadi ne basim agridi ne belim agridi ne ameliyat yerim agridi cok korkuyodum cok kotu yara olcak saniyodum aynada gordugumde inanamadim bu muymus dedim incecik bir cizgiydi kendim yaptim pansumanimi hic aci yoktu cunku ilk ayaga kalkarken yere bakmadim direkt karsiya baktim basim donmedi midem bulanmadi ilk yuruyuste adim atmak zor biraz ama yurudukce duzeliyor ben ilk yuruyusten sonra bidaha hic yuruyemicem sanmistim😂 ikinci gun baya destek almadan yuruyordum sezaryende tek zorlandigim sey hastane cok sicakti gece uyumak iskence oldu bunun disinda hicbir sorun yasamadim bide varis corabi giydim oda biraz rahatsiz edici eve gelincede su gecirmez bant yapistirdim dus aldim cok rahat yapisip cikiyor hic aci olmuyor arkadasim ayy o bant cook can yakiyor demisti neresi can yakiyo acaba hala dusunuyorum insanlarin olumsuz yazdigi hicbir seyi umursama coook guzel rahat bir dogum olsun insallah saglikla dogsun bebisin ilk gun sutun olmayabilir sutun inmesi icin sicak cok etkili sicak su torbasi alip gogusunun ustune koyabilirsin ameliyattan ciktiktan sonra bebegin insallah gogusunude hemen tutarsa o cektikce gelir gogus pompan varsa onuda gotur yaninda bebek emmezse sagarsin sagarkende ilk 5 dk sut gelmiyor sonra gelmeye basliyor bana kimse dememisti hastanede 2-3 dk sagip sut yook diyip birakmistim eve gelip 10 dk saginca sut gelmeye basladi. Onun haricindee sut olmasi icin bol su, hosaf, tahin pekmez, ceviz , baklava cok iyi geliyor pekmezi sulandirip icmek cok ise yariyor sorun olursa sor her zaman seve seve cevaplarim