krizantemmm aysgl330633 benimki biraz zorunlu malesef kilo sorunum var çok çabuk alıyorum zor veriyorum o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum yiyip kilo almayanlardan olsam hergün paket paket yerdim🤣
mugeker aysgl330633 ya sağlıksız diye kola ve cipsi tamamen kesmem gerektiğini söylüyorlar ama ben her gün cips kola yesem bıkmam
alicsyndrome Valla seçemiyorum hiç hepsi benim bebeklerim 😂😂 şu bebiş bi doğsun da gazlı içecek denizinde yüzüp aburcuburlara saldıracağım 🤭😂
Meral_63 QueenBahar_ vala kızımla ilgileniyorum o uyunca direk ev işine geçiyorum bacım sonra uyanıyor yemek çamaşır bulaşık bitmiyor ki bide Bayram di da gelen giden de oldu sen ne yapıyorsun nasılsın
QueenBahar_ Meral_63 bizde senin gibi aynı durumdayız kızın kaç aylık oldu biraz gaz Sorunu bitti mii
Meral_63 QueenBahar_ 3 ay 8 günlük olduk çok şükür mama değiştirdim doktor önerisi ile eskisinden gazı azıcık azaldı
annekiz6141 aysgl330633 bu aralar favorım susamlı çubuk 😂 ıcecekte didi seftalı, lımon 😂 bayılılım soğuk soğuk uff çok iyi gidiyor 😂🙊