kps edibe57 inşallah Rabbim çiçeği verdiyse bahçesini de devamında getirsin. Bende diyaliz hastasıyım yüksek riskli gebelik benimde. Rabbime emanet et göblün ferah olsun bizlerin daha çok morale ihtiyacı var hep yüzün gülsün inşallah 🌸💖
niloki23 Selam kızlar, Bugün 7+2 kalp atışını duymak için gittik, Çok şükür duyduk ama doktor 6+3 dedi.crl : 6.44 çıktı ne diyorsunuz?sanırım geç döllenme 🥹
glhncsr 6+4 geç döllenme dediler bugün gttim kese boş vajinal bklim dedi biraz daha bekleyelim dedim ne hssettgimi bilmiyorum
glhncsr kps ben bakmayalim anlamında demedim aslında hani orda da görülmezse beklesek görülür mü diye sordum bilmiyorum vajinal ultrason da da hemen yaptramadim
kps glhncsr anladım kuzum beklemek her zaman daha iyi aslında sürekli sürekli gidip gelmek insanı çok yoruyor gönlün ferah olsun Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah 🌸
beko2325 dfb hamilelikte gelen lekeler ciddi olabilir ama yerleşme kanaması da olabilir. Doktorunla konuşmanı tavsiye ederimm💖 ama açık lekeler olduğu için bence korulacak bişey olmayabilir tabi doktorun kesin tanıyı söyler 💖
niloki23 Kızlar merhaba bu gece inanılmaz bi sancıyla uyandım yaklaşık 5 dk sürdü lavaboya gittim tuvaletimde gelmedi sonra tekrar uyudum.Kan falan gelmedi ama korkuyorum.Sizce bir şey mi oldu bu normal mi? kalp atışını falan duyduk gayet sağlıklı şuan 7+5 oldum
kps niloki23 Eğer bi sorun olsaydı kanama olurdu ve ağrın geçmezdi diye düşünüyorum canım ama çok kafana takıp stres ediyosan mutlaka git için rahatlasın
niloki23 kps bi daha olmadı mesela şuan 14 saati geçti hiçbir ağrı sızı kanama vs çok şükür yok eğer bu gecede olursa gidiyim diyorum
kps niloki23 dinlenince geçen ağrılar normal kuzum kendini yormamaya çalış ağrın olduğunda dizlerinin altına yastık koy uzan rahatlatıyor