Zezell Kizlar hamilelikde ani defteri kullanmak istiyorum.hangi haftada neler olurmus unutluyor sonra ama nerden bulup alacam özel birşey olsun istiyorum ..kullananiz var mi nereden aldiniz acaba ??
crescent_ Zezell D&R’da oluyor genelde bu tarz defterler. Ben doğum sonrası için resimli, çizimli çok hoş bir defter aldım ama hamilelik için düşünmemiştim. Onun yerine günlük tutmayı tercih ettim. Bir oraya bakım isterseniz 😉
Adelimm Zezell ben aldım hamılelikle ılgılı hafta hafta gıdıyor d&r dan almıştım. 9 aylık bekleyişin heyecanı hamilelik günlüğü ismide 🙂
NidaEzgi Zezell ben instagramdan el yapımı istedim dışı deri el yapımı çok özel bir defter gören bayılıyor bence bütçen varsa o tarz bişey yap sonuçta ömür boyu saklanacak birşey☺😇
Zezell Evet arkadaslar bugun aldim bende d&r den 9 ay ve dogumdan sonra icinde ..ya ben soruyorum mesala ilk kalp atisini kaçıncı hafta duydun hatırlamıyorlar..diger hamilelik icinde önemli baskalari icinde yararli cocugun icin daha.yararli
crescent_ Zezell ben de bunu düşünerek günlüğüme bu anları kaydetmiştim. Bir sonraki hamilelikte de yararlı olacaktır diye. Çünkü çok çabuk unutuluyor gerçekten. Aldığınız iyi olmuş, hazır formatlı günlükler daha kullanışlı oluyor tabi 😉