znpakt Aydın Şehir Hastanesinde muayene olan var mı daha önce gittiğim doktor eşimi içeri almadı içeri alan bir doktor var mı bir bilginiz var mı
gogirl znpakt serdar nemli var o doktor eşimi alıyor içeri hatta renkli gösteriyor telefondan video çekmemize izin vermişti
rumello Önceden alıyorlardı şimdi almıyorlar hakim dabankara alıyormuş ama doğru düzgün açıklama yapmıyor ekranı bile göstermiyor alması bir işe yaramıyor yani benim doktorum ekranı çevirip çekim yapamama izin veriyor
meervaydgdu BurcinK_ evet veriyor ilk zamanlarımda 6 lı veriyordu şimdi bebişte büyüdükçe azaldı ama veriyor yani fazlasıyla 🫠
ilaydakocaturkcesur znpakt Serdar nemli eşimi içeri alıyor ve ultrasonu fotoğraf çekmemize de izin veriyor.
sizdenbiriyim ilaydakocaturkcesur merhabalar ben ikili ve üçlü testleri yaptırmadım detaylı ultrasonu yaptırmak istiyorum serdar bey detaylıya bakıyor mu
ilaydakocaturkcesur sizdenbiriyim Bende ikili tarama testi yaptırmadım ama fetal DNA yaptırdım daha 12+5 deyim ama detaylı ultrason bakıyor diye biliyorum
sizdenbiriyim ilaydakocaturkcesur detaylıya perinatoloji bakıyor dediler serdar bey bakar mı emin misiniz detaylıya deyatlının ultrason cihazı farklı diyorlar