gzmnrhal Midem yanmıyor annemde kel bebek olacak demekki diyip duruyor bende kelmişim zatende bu hurafe tutarmi midesi yanip kel bebisi olan yada yanma yaşamayıp çok saçlı bebişi doğan varmı 😅
kelebegim123 gzmnrhal benim bebeğimin Şuan eli kolu bile yeni çıktı bırak saçı Ama midem deli gibi yanıyor 🤦🏻♀️🤣🤣🤣
Ayshababy gzmnrhal 13 haftada başlamıştı mide yanması doğurana kadar geçmedi çok yanıyordu sonuççç kel doğdu 8 aylıkta saçı uzamıştı şimdi 10 aylık yine var ama o kadar değil 😆
fatma102 gzmnrhal bu miğde yanması 30 haftadan sonra şiddetlendi doğunca gireceğim bebek migdeye baskı yaptığı için oluyor sanırım
yildiz007 kızlar benim 25+3 ama anlatsam keliemler yetmez mide yanmasından dayanamıyorum panocer ilaç yazdırdım o bas iyi geliyor fakat zararlıymış ne kd zararlı bebeğemi bana mı zararı detaylı bilgi verebilecek olan varmı ?!
nurellaaa__ gzmnrhal kızımda midem cayır cayır yanıyordu doğdu kel şuan 2 yaşında hala saçları aşırı seyrek 😂
medisinbebisi gzmnrhal hurafe mi değil mi bilmiyorum ama eğer ki bunca yanmaya rağmen kel doğarsa onun dötünü ısırırım😂😂🐣insan umutlanıyor saçlı olacak diye😂😂
merve588 gzmnrhal ilk gebeligimde 4 aydan baslamisdi yanmasi ve orta halli saçlı oglum olmusdu simdide 1 aydır basladi yanma 35 haftaligim bakalim bu nasil olucak bence hurafe ya
elisimm gzmnrhal kızımda çok mide yanması yaşadım herkes saçlı olacak diyordu dik dik saçlı bı şekilde doğdu
suakarsss gzmnrhal ayyy midemde ejderha vardı sanki öyle böyle yanmiyordu bebek kel doğdu hala da kel 1.5 yaşında 😂