hghg 20 gün önce doğum yaptım işerken dikişin olduğu yere idrar değince biraz yanma oluyor kızlar normal mi bu sizce
bebekveannesi35 hghg dikişlerin de açılma olmuş olabilir mi acaba benimde Dikişlerim vardı araları su toplamıştı dinlenemedigim için ve tahriş olmuştu yanma oluyodu
elllaaaa hghg benimde 34 gün oldu aynı durumu yaşıyorum merak ettim doktora giderseniz bana da bilgi verebilir misiniz benim özellikle büyük tuvaletten sonra o yanma oluyor idrar değince
hghg bebekveannesi35 görünürde bir şey yok gibi ama zaten 1 dikişim var işte sadece birkaç gündür yanma oluyor idrar değince bende anlamadım tahriş mi oldu acaba
ARYa143 Kuşum normal yapmadım ama duyduğum kadarıyla kuru tutman gerekiyormuş, sen sürekli kurula, druna da sor krem felan önerir belki geçmiş olsun
iyaabla Enfeksiyondan kaynaklı olabilir dikkat edin ılık suyla yıkayın ve mümkün olduğunca kuru tutun
elllaaaa iyaabla hep ılık su ile yıkıyorum kurutuyorum ama Bnm kanamam ara ara devam ediyor kanama olmadığı zamanda sarı bi akıntı oluyor ondan dolayı pek fazla kuru kalmıyor
hghg elllaaaa benimde öyle kanamam bitti ama sarı akıntı var 1 haftadır o yüzden kurutsam da pek fayda etmiyor. Dikişimde hala düşmemiş 26 gün oldu
nuriyegcl hghg benimde 15 gün oldu yanma ilk günler oluyordu daha dikiş yerleri çok taze olduğu için idrar yakıyordu ama artık olmuyor baya olmuş sizin doğum yapalı bir doktora danışın bence 🌸
elllaaaa hghg 36. Gün kırkım bitmek üzere ama ne kanama ne sarı akıntı bitmedi ped takmaktan sıkıldım tahriş ediyor yıkanabilir ped aldım onları kullanmaya başladım biraz daha rahatladım sarı akıntıda koku var sanki sizde de öyle mi
hghg elllaaaa idrar yaptığında yanma oluyor idrar dikişli yere değince o biraz korkuttu beni çünkü daha önce yoktu 1 haftadır var nedenini de anlamadım görünürde pek bişey yok gibi ama