nuriyegcl Kızlar bebeğim 8 günlük ve dünden beri emzirdikten sonra özellikle öğürür gibi yapıyor sonra yutkunup geçiyor ama ister istemez tedirgin oluyorum siz neler yapıyorsunuz bu durumu hafifletmek için 🥺
tahamommy nuriyegcl böyle bi durumu ilk defa duyuyorum, reflüsü olabilir mi acaba? Emzirdikten sonra 10-15 dk dik tutun gazı tamamen çıksın hatta emzirme aralarında da gazı çıkarın mutlaka, şimdi bide salgın var mide enfeksiyonu inş öyle bişey değildir
rabiaduru1 nuriyegcl mutlaka iyice gazını almadan yatrma. Allah korusun uykusunda kusma olabilir boğmasn. Sık sık da kontrol etsen iyi olur allah bagıslasn bebişinizi❤️
nuriyegcl tahamommy evet reflü galiba 🥺çene kasları gelişmeye başladığı için daha kuvvetli emip mide fazla sütü yukarı çıkarıyormuş korkuyorum bende nefes almasında bi skntı olmuyor ama insan endişeleniyor 🥲
tahamommy nuriyegcl çok haklısınız minicik daha 🥹 biz hiç kusma yaşamadık ama hep yana doğru yatırdım nolur nolmaz diye, reflü yatağı kullanın bence
nuriyegcl tahamommy almıştım ama gereksiz mi olmuş acaba diye düşümüştüm duruyordu kenarda fazla erken konuşmuşum kullanayım bari teşekkür ederim 🥲💗🌸
snycl tahamommy ani bebek ölüm nedenlerinden biriside yan yatırmak. yenidoğan döneminde sırt üstü yatırılırmış bebekler, emdikten sonra bi yarım saat yarı dik
_momyy Canm yanında yokken faln mutlka yan yatır bide yüksek olsn reflü yatağı varsa tabiki kullan bnm bebeşmde öyle oluyo reflüden byük ihtimal dikkat et 🌸
_momyy snycl yan yatırmadan ani ölümü bilmiorum hiç duymadım bende hep sırt üstü yatıralması gerktiğini biliorum diğer iki çocuğmda öyle yaptm yastk asla kullanmadım omurgası ile ilgli sorn olur die biliodum ama 3. Çocuğm 1 aylıkdı abisi bronşüt oldu oda ondn birz kapmış bide fazla kusuyodu doktoru birz yüksek yatrmamız gerktiğini söyledi burnunu temzlioduk yüksek yatırıoduk rahat uyuyodu kusmasıda kesildi belki rahatszlık dışında riskli olabilr bilmiorum ama ortda bi rahtsızlık varsa mecbur yapılıyor doktr kontrolunde
tahamommy snycl tamamende yan yatırmıyorum hafif arkasına düz-yan arası oluyor amaç kafası yan dönük olsun ki kustuğu aksın diye, ben biraz gelenekselciyim hepimiz böyle büyümüşüz çok şükür bi sıkıntı da yaşamadım