eslem2121 aselinannesi38_ şöyle düşün o eve dönene kadar sen toparlanmış iki bebişine de yetmiş olacaksın 😘😘🙏
Bimiyendis aselinannesi38_ benim oğlum fs 34+3de gelmişti. 1 hafta küvezde kalıp çıktı. Şimdi 46 günlük 4 5 kiloyu gördük. Minik doğsalar da hızlı toparlanıyorlar Allahın izniyle. Sağlıklı güzel bir hayat diliyorum ❤️
minigiminannesi03 aselinannesi38_ Allah analı babalı büyütsün inşallah biran önce bebeğine kavusman dileği ile biran önce sağlıkla çıksın miniginizin kavussun🥰🤲
penbe_karisi Ay yeni gördüm canım fazla aktif olamıyorum hayırlı olsun canimm ❣️nasılsın bebeğin durumu nasıl
aselinannesi38_ penbe_karisi sağol canım Allah razı olsun toparlaniyoruz canım bebek hala kuvezde kendi başına nefes almaya başladı yakında anne otelinde kalicaz biraz yer yok onu bekliyorum
aselinannesi38_ eslem2121 çok şükür aşkım bugün taburcu olduk bebeğimle beraber çok yorgundum bir türlü giremedim forma yeni gördüm kusura bakma aşkım
aselinannesi38_ hilal0100 çok şükür canım şuan iyi 8 gün kaldı bebeğim kuvezde anne otelinde 1 gün beraber kaldık çıktık şükürler olsun