gebeyimgebesin zeliha1234 bende 16 haftalığım canım ikiz gebeyim. Normalde 40 hafta 11 eylül gösteriyor ama ikiz olduğu için o kadar durmayacaklardır. Bende inşallah her şey yolunda giderse ağustosta doğum olur diye düşünüyorum
zeliha1234 gebeyimgebesin maşallah canım evet ikizler 40haftaya kadar kalmıyor ama benim oğlum 36haftada normal doğdu sen içini ferah tut Allah’ın izniyle sağlıklı şekilde bebişlerini kucağına alırsın inşallah cinsiyetlerini öğrendin mi☺️
gebeyimgebesin zeliha1234 amin canım inşallah rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. 13.haftada henüz erken değişebilir ama ikiside kıza benziyor gibi demişlerdi
zeliha1234 Yasminelaaa maşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah cinsiyeti öğrendin mi peki canım ☺️
zeliha1234 gebeyimgebesin amin inşallah canım hım belli olmaz hayırlısı olsun bana da 14de erkek dedi 16da da pipisini gösterdi doktor bende diyorum acaba değişir mi diye☺️🥰
zeliha1234 ozge_krm hım kucağıniza alırsanız unutursunuz inşallah çektiğinizi Allah yardımcınız olsun ben hiç yaşamadım şükür ne bulantı ne baş dönmesi daha önceki gebeligimde de bunda da cinsiyeti öğrendiniz mi peki🥰☺️
sudeates0658 Yasminelaaa yaşadığınız yere bağlı am hem ince mevsimlik hemde peluş kalın takımlar tercih etmeyi düşünüyorum Eylül tam geçiş ayı mevsimlik ilk ayında yelekle kurtarır diye düşünüyorum başka fikri olan var mı kızlar yardımcı olalım birbirimize🥹
zeliha1234 Yasminelaaa ilk aylarda ince ve küçük kıyafetler alırım sonraki aylara da biraz büyük ve kışlık alırım diye düşünüyorum canım çünkü havalar ekimin sonuna soğumaya başlıyor
zeliha1234 Seyma123_ himm maşallah hemen hemen aynıyız bende bugün 17 haftaya girdim cinsiyeti öğrendin mi acaba
Yasminelaaa sudeates0658 Ankaradayım ben ne ince ne kalın tercih etmeliyim o zaman burası Eylül ayında hemen hemen soğumaya baslıyor benım dogumum ağustos 20 falan sezaryen olacağım ıcın
zeliha1234 sudeates0658 evet evet ben diğer oğlumu 23agustos da doğurdum öyle yaptım ilk giymeye küçük ve ince aldım kışlık da aldım evin içinde ince dısariya çıkartırken de kalın giydirdim bunu da öyle yaparım inşallah canım ☺️
sudeates0658 Yasminelaaa bizde Sivas’ta yaşıyoruz hemen hemen aynı doğum tarihlerimiz ben hem mevsimlik takımlar bakıyorum 0-3 ay için hemde biraz kalın ama kalınları Ekim Kasım gibi giydiririz diye düşünüyorum 3-6 ay olanlar ful kışlık olur zatennn
zeliha1234 Yasminelaaa hım direk kışlık alırsın o zaman sen canım bebek yaprak kıpırtısindan bile soğuk alabiliyor yani
zeliha1234 sudeates0658 evet evet bende kesinlikle öyle düşünüyorum zaten ilk gebeliği olmayan annelerim bilir ne alacağını ne giydirecegini diye düşünüyorum ☺️
gebeyimgebesin zeliha1234 sağlıklı olsunlar da canım hiç önemli değil her halukarda onları çok seveceğim 🥰
zeliha1234 parildayanyildiz2 hım maşallah son adetin ne acaba senin bebiş bizimkine göre büyükmus canım cinsiyeti öğrendin mi☺️