İlk çocğum kız ve 6 yaşındayken erkek kardeşi oldu bi tık kıskanma oldu harektlerinde değişklik oldu çnkü o devire kadar yalnızdı evin prensesydi birdn kardeş gelmesi onu sarstı aksileşti şimdi o 8 kardeş 2 yaşnda iyiler skıntı yok ama süpriz bide bi erkek kardeşleri dha oldu 50 günlük şuan ikisini de yaşaynca yprum yapmk istedim ilk kızımın kardeşine olan durumunu yazdm kolaydı yine amaaaa küçüklerin arası 2 yaş olnca gözüm korkmuştu baştan beri snra dedm ki nolck ya beraber büyürler bi anda bidha da çock derdi olmaz büyür giderker arkdş olurlar flan filan evet büyüdkten snra şöyle biri 5 biri 7 yaşındayken gayet iyi olcak ama şuannn ne ben anlatm sen dinle 🤦🏻♀️😁 büyük abimiz bronşit oldu hep etrafmda ilgi bekledği bi an hastalık anı sürkli ayağmdayfı hali yoktu kalkmaya küçüğümüz de hep emmek istio birini sallarken birini kucğmda emziriyodum o 10 gün ne çektm bi ben bi Allah bilir gece uyku yok ikisi birden kalkıyodu ağlıyodu yardmcı olcak kmse yok gurbttteym kaynanam denen cahil kadın var çocklar ağladıkça uyanıp geliodu saçma sapan varsayımları vardı ona ayrı deliriyodum sus da diyemiosun eşim bi yandan pimpirikli ağladılar mı çıldırıyo adam ağlamasnlar düşmesnler gözlerine toz bile kaçmasn onlarn çock olduğnu unutuyo heralde otursnlar koşmasnlar öksürmesnler veya düşmesnler die tablet veririm eline suçlu olurm nie tablt veriorum ne izliolar takip ediomusun der halbuki youtube kids açıyorm ya maşa ya niloya izlerler tablet vermem bu sefer nie koşuyo bunlar düşcekler şmdi olur yani herşyim batar herşyde suçluyum kafayı yicem bu gidişle 🤷🏻♀️ bu benm dertlerim 😁 senin eğer yardmcın varsa annen kaynanan yda eşin yani birine güveniosan gözü kapalı karar yine senin 3-4 sene dişimizi sıkarız diosan kiii bu 3-4 sene içinde kendni evine kapatmayı düşünme sakn benm gbi nolcak 3-4 sene gerekirse çıkmam biyere deme dhaa 2 ay oldu duvarlar üstüme gelio eşim nerdeyse hergün bi iş yemeğinde ben evde çock bakıyorum geç gelio ee o gelene kadr çocklar uyumuş oluyo ona bşy kalmıyo bu pskoloji çok zorrr delirmeden bi büyüselerdi bşy istemem