havos38 1Gunes 8+4 haftalık hamileyim Ekim sonuna dogucak inşallah bebeğim ilk oğlum 4 yaşında olacak
ezgicomertt 1Gunes bi oğlum var 5 yaşında kardeşi doğduğunda 5buçuk yaşında olucak isteyerek yaptık o da erkek🩵 ne hissettiğimi bende tam olarak bilmiyorum yaşayarak görücem artık😄
adinsmom2 1Gunes 3 yaş 4 ay olacak araları aşırı kotkuyotum şu an 16 haftalığım oğlumun doğum günü 5 mayıs 1.5 ay falan var doğum gününe ama dediğim gibi ben çok korkuyorum ya
beyzzsenturkkk 1Gunes 31 haftalık hamileyim ilk kızım 3 yasında. çok heyecanlıyım çok mutluyum planlı gebelikti umarım zamanında gelir.
kh_avva23 Valla planlıydı kardeşi olsun beraber büyüsünler istedik çokta ara vermeden, bebek doğunca oğlum 3yaş 2aylık olcak, ideal bir aralık bence 😂
hmyr61 kh_avva23 Aaa benimde öyle olucak sanırım oğlum Eylül sonu doğumlu şuan daha 6 haftalık hamileyim Kasım ortası gibi olursa bizimde tam 3 yaş 2 Ay gibi araları olcak sağlıkla gelsinler inşallah
nazliagly havos38 seninle aynıyız bende yeni hamileyim 8 hafta 3 günlük bende 3 bucuj yaşında bi kızım var bakalım istiyorduk hayırla gelsin yeni bebişimizde
melikmira havos38 Maşallah benimde kızım 4 yaşına girecek ve 8+4 haftalık hamileyim aynı ilerliyoruz ❤️
1Gunes ezgicomertt sağlıcakla kucagınıza alın inşallah bende 4 yaş iadel diye düşünüyorum oğlum tam 3 yaşında
muzicem583_ 1Gunes bir kizim var birde oglum olacak oglum dogdugun kizim 3 yas 1 aylik olacak planli ve isteyerekti rabbim gonlumden ne geciyosa hepsini nasip etti cok sukur…
kelebegim123 1Gunes hazır olmak için 6 sene bekledim ve hazır olduğuma anca karar verdim ama yine de hazır mıyım bilmiyorum 12 haftalık hamileyim Şuan 😅😅😮💨
1Gunes kelebegim123 maşallah sağlıcakla kucagınıza alın inşallah bende cesaret edemiyoruö hazır değilim napıcam bilmiyorum
Ege_annesi 2 yaş 7 aylık oğlum hamileyim 33 haftalık 2.oğluma çok şükür isteyerek oldu kardeşiyle beraber büyürler sağlıkla huzurla inşallah 🙏🏻 💞
1Gunes Ege_annesi maşallah sağlıcakla büyüsünler inşallah benim oğlumda 3 yaşında cesaret edemiyorum 2.ye
zynpsg Plansızdı şok oldum resmen şu an hamileyim doğum olunca araları 2.5 yaş olacak biraz korku sardı tabi ama akışa bıraktık zaten ikinci düşünüyorduk erkenden olmuş oldu napalom artık
1Gunes zynpsg sağlıkla büyüsünler inşallah bende korkuyorum hazır hissetmiyorum açıkcası ama eşim çok istiyor benimde benin haxır olmamı istememi bekliyor
Medineklndr 1Gunes oğlum bir buçuk yaşını geçmiş yeni hamileyim doğunca aralarında iki yaştan fazla olacak heyecanlıyım ve mutluyum olacağı için 🥰
havos38 melikmira sağlıkla gelsin bebislerimiz Nasıl geçiyor hamilelik benim baya zor kusma bulantı koku hassasiyeti