dlnnas 5 yıl önce kızım da 1 gece kamıştım haftaya doğumun var dr 2 gün dedi artık öyle mi sizler kaç gün kaldınız sezeryan olcak bu da
aydera dlnnas niye 2 günmüş ya 24 saat yeterli değil mi?😒 sezeryan da sen gazını bebekte ilk kakasını yaptıktan sonra evinize geçersiniz bence belki öyle dedi ama 24 saatte gerek kalmadı diyip gönderiverir 😂
momygizz dlnnas normal doğum 1 gün sezeryan 2 gün sağlık bakanlığı getirmiş sezeryan dan sonra iki gün kuralını özel devlet fark etmiyor
hivdil momygizz devleti bilmiyorum ama ilk dogumumu özelde yaptm 1 gece kaldm yine bir gece kalicam iki gün olursa oda ücreti alınıyor die biliyorum
aydera momygizz gerçekten mii yeni mi gelmiş o kasımda arkadaşım doğum yapmıştı 1 gece kaldı çıktı sezeryana bu yıl mı gelmiş acaba
momygizz hivdil ben doğum ücretlerine bakarken hep sezeryan da 2 gün dahil yazıyordu, doğum yapacağınız hastaneden net bir bilgi edinebilirseniz 🌸🙏
Aylaa123 dlnnas gaz çıkartamadığım için 1 bucuk gün kaldım çıkarsaydım erken çıkardım ama artık 2 gün kalınıyomus galiba öyle bişey okumustum