foolish Kızlar doktor değişikliği yapmayı düşünüyorum 20.haftama gireceğim tamella hocaya takipli olan var mı aranızda veya daha önce gitmiş doğum yapmış tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim kızlar veya başka bi doktor öneriniz var mı?
sarumervee foolish Melike hocaya gidiyorum kız kardeşim orda çalışıyor özellikle hangisi iyiyse ona gidiyim dedim Büşra hocayı ve Melike hocayı söylemişler randevu Melike hocaya vardı ona gittim ben gayet memnunum güler yüzlü tatlı bi doktor numarasını evet vermiyor ama istediğim zaman ulaşabiliyorum mesai saatleri içinde
egeemomms foolish 3 sene önce Özgül hocada yaptım doğumumu çok memnun kaldım numarasını da vermişti istediğim zaman yazıyordum cevapta veriyordu.
caglanur13 ben gittim çok iyi bi doktor ilgili güler yüzlü eğer imkanım olsa doğum için tamella hocama giderdim
foolish caglanur13 evet bana da öyle geldi henüz gitmedim ama paylaşımlarından dolayı çok fazla yorum olmadığı için de sormak istedim açıkcasıı 🥰
hilalnrada Ben melike hocaya gidiyorum gayet memnunum yıllardır tanıdığım melike hoca ailemin de doktoru
foolish hilalnrada Forumda melike hoca için çok soğuk ilgisiz telefon numarasını vermedi felan yazmışlar o yüzden bi aklım karıştı aslında onu düşünüyordum en başında
gizsan foolish herkes çok iyi demiş ya ben kötü yorum okumadım daha ilk kez bunu okuyorum kafam karıştı yime
foolish gizsan Şuan tamella hocaya başladım takip olarak çok memnun kaldım inanılmaz tatlı ve güleryüzlü bir doktor
gizsan foolish bende onu mu seçsem büşra hocayı mı emin olamadım hiç yaaa çok gerginim sizin kaç haftalık
azra19 foolish Ya bende suan doktor seçme aşamasındayım 7.haftaya gırıyorum tamella hocaya gıttım bu süre zarfında cok memnun kaldım ☺️ Siz takiplisiniz sanırım nasıl bugune kadar ki hali tavrı doktorun 🙈
gizsan azra19 bende bir kaç gün önce gittim hem tanışayım hem paket alayım diye bende çok memnun kaldım güler yüzlü olması yeterliydi benim için bir aksilik olmazsa 20. Haftadan itibaren paket alacağım fetal yaptıracağım için erkenden almayı mantıksız buldum
azra19 gizsan bende tamella hoca da karar kıldım gercekten ıcım ısındı ınsallah gebelıklerımız saglıklı ılerler kucağımıza alırız 🤍🤲🏻