sudearens 5 haftalık gebelikte halsizlikten mide bulantısından serum taktırdınız mı iyi geliyorlar mı başım dönüyor gibi oluyor mide bulantım acayip hastaneye gidip serum taktırmayı düşünüyorum
deletedmom43191 sudearens bende en son gebeligimde dedigin gibi olmustum ben yemekten zehirlendim sandim ama megersem bebekmis gittim ozele acile serum kendime getirdi beni 2 hafta sonrada idrar testiyle 7 haftalik gebe oldugumu ogrendim
pimpirikliana sudearens ben ilk hamileliğimde iki güne bir serum taktırıyordum çünkü kusmam durmuyordu taktırmazsam çok şükür kızım 5 yaşında sağlıklı bişey olmaz taktırın bulantı için ilaç verirse Dr onu da kullanın dört ay her gün kullandım ilaç ben
dilosunuz sudearens kızımda beş ay serumla beslenmistim bundada o kadar mide bulantim oldu ama prilam iyi geldi 24 haftalık olduk hala kullaniyorum prilami doktorunuza danışın kullanabilirsiniz
sudearens happyela bazen serum zarar veriyor demişlerdi tedirgin oldum açıkçası rahatlıkla gidebilirim o zaman
happyela sudearens Yok canım ona göre işlem uyguluyorlar zaten merak etme. Bulantıların erken başlamış benim de 5+5 daha tık yok 🙈
bilsey Serumun içine ilaç koyuyorlar ondansetron bulantı için. İyi gelir ama bugünlük rahatlatır. Yarın yine aynı… Ben zofran kullanıyorum 4 mg. Her gün olmasa da. Bir tık rahatlatıyor. Bir de prilam kullanabilirsin o daha güvenli
Cnbyyyyyyyy sudearens ben 6-7 ay kustum asla serum hap asla işe yaramadı bende . En son doktorum rennie şurup yazdı o biraz rahatlatmıştı. (5 sene önceydi şuan belki daha etkili ilaç yazıyorlardır )
sudearens Cnbyyyyyyyy bebek gelişir demi o çok korkutuyo beni yemek yiyemiyorum doğru düzgün pazartesi 6 haftalık olcak bulantıdan bişey yiyemiyorum zayıfladım çünkü
Cnbyyyyyyyy sudearens ilk 3 ay kandan besleniyormuş bebek Allah’ın izniyle bir şey olmaz kussanız bile canınınız istediğiniz an yiyin