ulkusblog Kızlar ücretli öğretmenlik yapıyorum ve 32. hafta itibariyle rapor alıp çıkacağım Allah izin verirse. Ücretli öğretmen olup da doğum parası alan oldu mu? Aldıysanız ne kadar aldınız?
ulkusblog gizemmmm__ ben çıktım. Okul idaresi 1 ay için yerine kimseyi bulamayız dedi, çalışsan da para açısından fark etmiyor dedi. Şu an daha da ağırlaştım, iyi ki çıkmışım diyorum
ulkusblog gizemmmm__ doğum parası alacağım ama canım Allah izin verirse. İş göremez raporunu okula teslim ettim, doğum yaptıktan sonra da rapor götürmem gerekiyormuş. O şekilde sgk ödeme yapacak, ilişiğim devam ediyor
ulkusblog gizemmmm__ amin, kaç haftalıksın bilmiyorum 32′ye gelince doktordan rapor alıp okula teslim edebilirsin. Doğumdan sonra da belgeyi bizzat götürünce sgk toplu para yatıracakmış Allah izin verirse
ulkusblog gizemmmm__ 90 gün prim süresini doldurursan ve 32′ye kadar çalışabilirsen rapor parası alırsın Allah’ın izniyle
ulkusblog gizemmmm__ senin durumunu merak ettim aslında. Takvime baktım da 32 hafta karne almadan tam bir hafta önce. Okul idaresine sorup hiç fikirlerini aldın mı
ulkusblog gizemmmm__ hmm aynen orada hatır işi de olmaz. Halk eğitim çok sıkı tutuyor. Hakkında hayırlısı olsun