nilosko_ Kızlar 26+1 im. En son gittiğimde hunileşme olduğu söyledi fakat dinlen vs demedi. daha sonra az bişe lekelenmem olunca dinlenme verdi. Rahim ağzı uzunluğu 5 cm. Neye dikkat etmem lazım yaşayan var mı bu durumu, erken doğum vs olur diye korkuyorum
bsraltnsy nilosko_ 5 cm iyi diye Biliyorum benim 1.8cm yani 18 mm ölçüldü ciger gelistirici magnezyum destegi aldim 24 saat 5 gun hastanede yattim ev istirahatindeyim simdi 28 haftalık hamileyim bende yemek tuvalet dışında kalkmiyorum
nilosko_ bsraltnsy peki oturmamız sıkıntı mı sizce hep yatmak mı gerekiyor, serklaj yapılabiliyor mu yada
ayzesa nilosko_ mümkün olduğunca istirahat öneriliyor 26. Hafta da Serklaj olmaz diye biliyorum artık. Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah. 5 cm olduğuna emin misiniz bir de
bsraltnsy nilosko_ cok fazla oturmuyorum 5 10 dakikayi gecmez zaten oturunca karnim agiriyor uzaniuorum surekli serklaj icin haftamiz uygun degil malesef o yuzden mumkun oldugunca sabir gerektiren bir sey yat bence
nilosko_ Birde karnımda ara ara sertleşme oluyor, ne olunca doktora gitmemiz lazım yada bi sorun olsa kanama vs olmaz mı
nilosko_ ayzesa evet evet, bana yat vs de dememişti sadece gebeliğimin başından beri kahve lekelenmem oldu tekrar olunca artık İstiraat dedi
nilosko_ nilosko_ ayzesa hayır öyle bir risk görmedi bende anlamadım ondan sizlere danışmak istedim. Perşembe tekrar gideceğim bakalım ne dicek
ayzesa nilosko_ doktorun gereken önlemi almıştır canım için rahat olsun Allah’ın izniyle. Sen yine dikkat edersin. Muayenede güzel haberler alırsın inşallah