gebelk Betulceeblog kimyasalda değeriniz kaça kadar artmıstı , inositol kullanıyordm aslında kimyasal sürecine girip doktor değiştirmek söz konusu olunca yeni danıstıgım doktor su an birşey kullamma bir sonraki reglmde gel değerlerine bi bakalım dedi öyle kaldı
Betulceeblog gebelk yanlış söylemeyeyim ama 600-700 civarı sanırım. Birde kan pıhtılaşması testini önerdi doktor yaptırdım ama bir şey çıkmadı ona rağmen gebe kalmadan coraspin kullandırtı onunda faydası olmuştur belki gebe kalınca da Oksapar iğne kullanmaya başladım.
gebelk Deletedmom_657 evet bende çok gördüm ama işte korku girdi ya ya kalamazsam ya tekrar kimyasal olursa korkusu geldi icime birde diyorım ya yaşıma takıldım ama baktığmda cogu arkadasım bekar da yani daha gencim diyorum :) kilo vermeye calısıyorumm pcostam dolayı cok zorlamıyorum cok zor yani sınavımda bu mu benm acaba
gebelk Betulceeblog sizin baya cıkmıss yani bende normalde 60-70 ile sonlanıyor diye duymustum 279 ile düşmeye basladı benmle ve sıfırlanmadı daha 20 gün falan oldu kanamam da ara ara devaö ediyor
ozlemozdemir09 gebelk öncelikle çok geçmiş olsun ❤️🩹 Bende kimyasal gebelik yaşamadan önce tiroitim bir tık yüksekti bunun için ilaç kullandim hemen hamile kaldim. İlk deneyim oldugu için ilaçi birakmamla düşmesi bir oldu. Ben ilaça bağlıyorum. Sizde tiroitlerinize baktirin derim
gebelk ozlemozdemir09 tiroidlerimde bi problem yok fakat pıhtılaşma hafif düzeyde var ecopirin kullanıyordum gebelik öncesinde de devam etseydi muhtemelen bende iğneue gecicektim ama kimyasal kromozomal sıkıntılardan da olabiliyormus yani bunlarn etkisi olmayadabişir
Betulceeblog ozlemozdemir09 Önceki yazınızı gördüm sizin sorununuz tiroid olabilir yazan kişi pcostan bahsetti ona faydası olacağını düşündüğüm için yazdım herkesin sorunu bir olmuyordur sizinde varsa pcos sorununuz tiroid onunda önüne geçmiş olabilir
Betulceeblog gebelk Muayeneye gittiniz mi peki benimde bir sefer kanamam kesilmedi doktor kürtajla kanama alanımı temizledi sizinde kendiliğinden kesilmez belki danışın
ogretmenblg Selam hanımlar son adet tarihim 26 Şubat 3 Günlük gecikmeyle Beta hcg 49.81 5 günlük gecikmede 72.17 sizce artar mı sağlıklı ilerler mi yoksa yoksa kimyasal yada dış gebeliğe dönebilir mi böyle bir durum yaşayan var mı ?