Rabiaglrr Bebeğim olmasına rağmen heycan var ve artık doğsun istiyorum 37+1 şuan sağlıcakla gelsin bebisler
atesvesu Rabiaglrr hazır gibiyim de değilim de üçüncü sezeryani olacam korku tavan 🙈 14 nisandan itibaren gün verecekler bakalım hangi gün olacak şuan 35+2 yim
kubra5441 Rabiaglrr bende 36+2 yim doğsun istiyorum bir an önce karnım falan baya düştü arada hafif sancılar oluyor.
fgormez Rabiaglrr 37+0 benimde ikinci yine aynı heyecan aynı bedende son günler sağlıkla kavuşalım miniklere🐣
ece_469 Rabiaglrr Hem doğsun istiyorum bir an önce hem de bir daha karnımda o şekilde hissedemeyecek olmam üzüyor. Zamanında sağlıkla gelsin inşallah diye dua ediyorum. 36+2 deyiz 😊
cglctl Rabiaglrr ilk gebeliğim bizde 37+2 yiz midem çok kötü hamilelikte en çok zorlandığım nokta mide yanması resmen sırtıma vuruyor yanması ne zaman kavuşuruz bilmiyorum uygulamaya göre 14 nisan
patateslimanti Benim de 2. Çocuğum 36+6 şuan. Bel ağrısı kasık ağrısı ve aşağı çok fazla baskı hissediyorum inşallah 38 e kadar dayanır erkende gelmesini istemiyorum. Oğlumu 40+0 da doğurdum hiç böyle zorlanmamıştım sancım ağrım olmamıştı
ece_469 mevraa Önceden daha yukarıdaydı şu an daha aşağıya doğru duruyor. Yani nasıl desem şu an top gibi. Üst kısım daha rahatlamış durumda.
klncbebek Rabiaglrr Pazartesi doğumum ve ikinci sezaryenim tüm vücudum titriyor şimdiden midem bulanıyor çok korkuyorum 🥺
ozlozk klncbebek bana da 3 nisana gün verdi sabahtan beri gerginim ya çok korkuyorum napcaz bilmiyorum kolaylıkla geçsin inşallah hepimizin🥹
mevraa ece_469 evet o yukardaki sertlık yok daha yumuşak o zaman benim karnımda ufaktan inmeye başlamış 36+4 olduk bizde
ece_469 mevraa Evet yukarısı daha rahat gibi bu aralar ama kaç gündür aşağıya çok fazla baskı hissi var . Bebeğin başı aşağıdaymış ondan oluyor sanırım. Bir gün var aramızda 😊