nisanbaby Nfskdrnfs sancınızı geçirmek için serum falan verdiler mi peki ? Öyle duymuştum, benim ilk gebeliğim pek bir fikrim yok açıkçası🥲
Nfskdrnfs nisanbaby sancıyı durdurmuyorlar bende sordum normal serum veriyorlar sürekli değil ama dün birtane bugün birtane taktılar
hacerrrrr dolunayss sabah erkenden gittik ilk NST’ye girdim doğum sancıları çıkmadı daha sonra yatış verdi bir günlük idrar testi istedi idrar yolu enfeksiyonu çıktı bundan olabilir dedi ilaç verdi enfeksiyon için 10 gün kullan dedi
dolunayss hacerrrrr bu ara hamileler hastanede yatmaya başladı zaten bende covid olmuştum daha yeni çıktım hastaneden
bolodor Kızlar ben 35+4 üm bebeğimin pozisyonu kalça pozisyonu doktor dönmez dedi sezeryan yüksek ihtimal aynı durumda olupta dönen var mı
Nfskdrnfs bolodor merhaba benim bebiş baş aşağıydı dün makat pozisyonundaydı korkmayın inşallah baş pozisyona döner
Nfskdrnfs nisanbaby merhaba sancılarım azaldığı için dün taburcu oldum doktor dikkat etmemi söyledi hafif kasılmam oluyor ama ilk gün gibi değil inşallah bu haftayı sorunsuz bitiririz 🤲
nisanbaby Nfskdrnfs sesiniz çıkmayınca doğurdunuz sandım🥲 inşallah sağlıkla gününde gelsin bebişiniz sağlıkla kavuşun kendinize dikkat edin 🌸💜
bolodor Nfskdrnfs Ya normal doğum istiyğrum ama doktor zor diyor dönmez bende bütün tuşlara basıyorum valla 😂
dolunayss hacerrrrr iyiyim çok şükür kalabalık ortamlara girmeyin maske olsun ağzınızda muhakkak birde kimseyle sarılıp tokalaşmayın 🙏
hacerrrrr dolunayss nerdeyse 2 aydır evdeyim bir yere çıkmıyorum çok şükür hasta kişilerle yakın irtibata geçmiyorum
hacerrrrr Mertin_Annesi alanı sınırlı olduğu için çok fazla değil ancak günde 10 hareket olması gerekiyormuş