Melisssa3 Benim son 4 günüm kaldı kavuşmaya sizlerinn kaç günü kaldı☺️ hepimizi sağlıcakla kavuşalım🙏🏻
annebebekelo Melisssa3 son 7 gün tabii öncesinde de gelebilir umarım kendi gelir😂 çok heyecanlıyım ya sabırsızlanıyorum son günler sanki hiç geçmiyor😂
rumi05 Son 23 plates yyoga yürüyüş yani açılma hareketlerini 36. Haftadan sonra yapmak daha mı iyi olur yoksa erken gelir mi bebiş
Melisssa3 rumi05 benim bebeğim dönmediği için mecbur sezeryan olacağım ama işe yarayabilir sanırım bilemiyorum
Bemirbendis rumi05 Doktorum 36.hafta itibarıyla yürüyüş, çömelme gibi egzersizleri yapmamı ve ananas ile hurma tüketmemi önerdi 😊
lfkfkdk 36da hafif sancım çıktı 1 cm açılma vardı şu an 37+0 yarın kontrole gideceğim umarım ilerlemiştir açılma bu ağrıların başka açıklaması olamaz yoksa 😂🫠
fgormez Son 21 diyor ama o günlere kalmayız🥺heyecanla bekliyoruz gece uykuları haram oldu şimdiden bugün birkaç eksiği de aldım emzirme sütyeni emzik ıslak mendil kargoda gelecekler var daha ben geç kaldım yine kızımda da son ay hazırlamıştım😅
yahya2024 Uygulamaya göre son 16 ama ssvd adayıyım bakalım olacak heyecan dorukta. Sağlıkla kolaylıkla kavuşalım hepimiz
alpanne3 yahya2024 ayy bende Ssvd adayıyım 36+5 Ikı gündür karın ağrım var nts ge bağlandı sancılarım çıktı doktorum daha doğum sancısı olmadığını söyledi doğum yakım sanırsam
ece_469 Melisssa3 Benim 1 hafta önce makat gelişti ondan önce de baş gelisti bu hafta yine baş gelişe dönmüş dönebiliyorlar sanırım son ana dek.
busepolatt Melisssa3 uygulamaya göre son 29 gün ama daha erken gelmesini istiyorum zorlanmaya başladım 10 gün daha dursun sonra gelsin 😂