elifin_ Kızlar 23+6 haftalığım bebeğim hareketliydi ama bayramdan beri sadece gece yatarken ve sabah hareketini hissediyorum, normal mi bu durum? Hastaneye gitmeli miyim sizce
orhismommmmmm elifin_ normal canım korkma. Genelde o haftaları uyuyarak geçiriyor ama hiç haraket etmiyorsa tabi git biz Suan 28. Haftadayız şimdi bile ful haraket etmıyor ki yattığım zaman oturduğum zaman hissediyorum
elaefem elifin_ bende 23+4 üm.ama gün içerisinde sürekli hareketli dgl mesela yatınca ediyor sabah kalktgm da ediyor bşyler yediğimde ediyor bazen etmiyor.oyüzden değişebilir daha küçükler çogunlukla uyyarak geçiriyorlardır
dilosunuz elifin_ bende 24+1 im hiç hissetmeme durumunda korkmaliyim diye kendimi teselli ediyorum hemen bı çikolata ye soluna yat sürekli hissetmeyebiliyomusuz
jennefer Bende 24. Haftadayım canım aynı benımde oyle cok hissedemiyorum gece hele hiç yok bende sabah bide gun içinden bi kaç kez
elifin_ elaefem ya bundan daha küçükken daha çok ediyordu bayramdan beri azaldı hareketi ben de korktum
elaefem elifin_ en son ne zaman muayene gittiniz muayene zamanı geldiyse bi gidin ama normaldir herşey
fsenaa elifin_ yaa aynı durum bende de var 24+5 on gün önceye kadar tekme bile hissediyordum suan o kadar seyreklesti ki çok üzülüyorum ne zaman gercekten hissedicem ve düzens girecek🥺
elifin_ dilosunuz çikolata yediğim zaman hissediyorum ama sürekli de çikolata ile hissetmek istemiyorum 😅
mervekalkann elifin_ hayır tabi ki çok normal. 28. Haftaya kadar düzenli sayım yapmana gerek yok gün içerisinde hissetmen yeterli sağlıkla gelsin 🌸