incilaada Bayanlar planlı sezeryan kaçıncı haftada yapılıyor benım ilk hamilelik erken doğumdan dolayı sezeryan oldu bu ikinci hamileliğim o yüzden merak ettim kaçın ı haftada alınıyor
bbaskal incilaada İlk hamilelikte ben planlı sezeryanla 38+1 de doğum yaptım şuan ikinci için yine doktorum 38 lerde planlarız diyor tabi bir aksilik çıkmazsa Allah korusun
gulerahmet 35 haftalıkken gidiceksin cnm günü ozaman veriyolar bana 35 haftalıkken gel gününü verelim dediler gittim 38 haftalık olduğu gün alicaklar bebeğimi
enm En iyi sezeryan doğum hangisi oluyo arkadaşlar bnde 40 oldum doktor kanala çapraz duruyo dedi pazartesine kadar olmazsa sezerywn dedi bugun ilk defa catı muayenesi yapıldı
mervein14 enm 3 sene önce spinal doğum yaptım 2. Doğumum yine spinal olacağım. Acı eşiğinize göre değişir birazda narkozu atınca yatmamak yürümek lazım.
mervein14 incilaada benim doktorum 39 diyor ancak kurbana denk geldiği ve özelde doğum yapacağım için bayramda doktorlar acil bir şey olmayınca gelmiyor o yüzden 38 de alacak