merve_tp bir yapsam yarım saat dinleniyorum. Uykum geliyor. Yârın misafirim var. Yemin ederim utanıyorum ya evi mok götürüyo valla
bbaskal merve_tp Benimde öyle valla bir de 1 buçuk yaşında kızım var zaten bir yeri toplasam arkamdan dağıtarak geri geliyor
beyzzsenturkkk merve_tp kızımın kargoları geldi onları düzenledim bi kaç eşyasını yerleştirdim derken mahvoldum simdi yemek yedim uzandım daha 3 gün kalkamam oturursam hele hiç işin devamı gelmiyor öylece kalıyor iş yapınca da tüm gece bel ağrısından ölüyorum
bsrelif :)) Bende üstün körü yapıyorum ev her zaman temiz duruyor zaten çocuk da henüz olmadığı için. En son dip köşe temizliği hamile kalmadan önce yaptım valla sonra bi ara annem yaptı. Daha hiç paspas atmadım eve sadece süpürge ile çektim o kadar
mervekalkann merve_tp Benim de cumartesi misafirim var. Aktif bir şekilde yapıyorum ama sonra acısı çıkıyor nefes nefese kalıyorum tansiyonum düşüyor yarın temizlik ve hazırlık günü olacak benim için bugün dinleniyorum 😑
blueberry1234 merve_tp bende çok zorlanıyorum hem işe gidiyorum hem 4 yaşında çocuğum okula bırakma alma bende ev işleri çocuğu ihmal etmiyim derken. geçen hafta ameliyet oldu eşim. ay sonu doğum iznine çıkacağım gün sayıyorum. çok yorgunum bir şey diyemiyorum eeee kendin istedin diyecekler diye. insan dertleşmek istiyor işte
_pearl merve_tp ay sorma ya evim dubleks sabah 10 da başlıyorum akşam 5 e kadar bi oturuyorum bi yatıyorum öyle bitiriyorum 😂😂