anneyim01 Güzellerim Awox sipariş etmiştim yeni geldi . yaptım Yorumlarınızı bekliyorum . adet olmazdam 2 gn sonra tekrarlıcam inş
bebisbekliyorum anneyim01 awox yalancı pozitif vermiyor benim testler hep negatif hiç gölge bile yapmıyordu yani var hayırlı olsun
znnnr anneyim01 bence gayet var inşallah hayırlı haberler alırsınız .. testi hepsiburadadan felan mı söylediniz
Papl anneyim01 silik çizgi var canm 2 gün sonra tekrarla inşallah koyulaşır 🤲🏻 bende trendyoldan almıştım awox hep böyle çıkıyordu koyulaşma olmamıştı yalancı pozitif vermişti yani ama sanırım sahteydi benim aldığım
1oglananasi anneyim01 Silik bir çizgi var, görüyorum. Bir iki gün sonra sabah ilk idrarla tekrarlayın. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.🌸
anneyim01 Papl bende aldım alıyorum da ama hayırlısı glm ya nasip bakalım o kadar yoruldum ki artık belki teste verdiğim parayla Bi bilezk alrdım yani Alıp boşa gittiğinemi yanayım yalancı olup hüsrana ugradıgıma mı Bilemedim
anneyim01 barbies ay cnm benim içime su serptin vallahi inş güzelim inş vardr Allah razı olsun hepinzden 🌸🤲🏻🥰