Ilk gebelikte cinsiyeti kızdı ve asiri tatli aserirdim geceleri siparis falan verirdim deli gibi tatli yerdim mide bulantım hic olmadi hep koku hassasiyetim oldu sadece 3 kere kustum o da kokudan dolayi. Hic duygusal degildim. Hep sol tarafta batmalarim vardi kesem fasulyeydi uykum hic gelmezdi cok enerjiktim normalde cok dökülen saçlarımın dökülmesi durdu gurlesti karnim hic çıkmadı sivilcem hic cikmadi gogus hassasiyetim 12. Haftada başladı. Bir tek Türk kahvesi kokusundan agir yumurtalı kokulardan ve Hindistan cevizinden tiksinmistim. Tum hurafeler erkekti Çin kan yenileme yüzük makas bıçak tuz kese sekli hepsi erkek çıkmıştı. 15. Haftada kaybettim cinsiyeti kızdı. Bu gebelikte ise ilk zamanlar eksi aşerdim sonra tuzluya döndü normalde de tatli yemeyi seven biriyim ama ilki kadar canim hic istemedi normal düzeydeydi. Türk kahvesinden tiksindim içemiyorum bile bırakın kokusunu. Çay hayatım boyunca sadece haftasonu kahvaltıda içerdim su an deli gibi çay istiyorum. Kuzu eti hic yemezdim kuzu eti yiyorum. Bugunu bitti sayarsak 11+1im ilk zamanlar deli gibi mide bulantısı ogurtu cektim prilam kullanarak ve leblebiyle toparladım. Karnim cikti onden sivri seklinde. Kesem yine fasulyeydi ilk başta su an yuvarlak oldu. Göğüs hassasiyetim 5. Haftada başladı yüzüm sivilcelendi deli gibi uykum geliyor hic enerjik degilim sag kasikta batmalarim oldu sac dokulmelerim devam ediyor koku hassasiyetim oyle ilki gibi yok cok duygusalim cin takvimi kan yenileme de kız çıkıyor yüzük testinde erkek cikti. 2 hafta sonra cinsiyeti öğreneceğim ogrendigimde belirtiler acisindan farklılık ve cinsiyet bilgilendirmesi yaparim 😌