tugbacelik 21 haftalığım bebeğin göbek altında ya kenarında tekme atması normal midir Kızlar sizin bebekler genelde nerde tekme atıyor
Derya5542 tugbacelik benimde öyle canım kız bebegim hep asa da ya da sol tarafta hissediyorum hareketlerini ☺
Canan Cogunlukla sol tarafta ve gobek kismind 25 haftalik olduk her yerden hareket ediyor ama en cok solda
Berenaysed Plesanta ön duvardadır belki benim şahsen ön duvarda olduğu için bende ya altta yada yan taraflarda hissediyorum
SevimnurBaaran Bende 19+2 günlük hamileyim karnımın altında pıt pıt diye bir hareketler oluyor. Karnıma ne zaman çıkacak diye dört gözle bekliyorum birde o güçlü tekmelerini artık hissetmek istiyorum tabi 😍
Defnebebek Benimde bebgim hep asagilarda rahmime yakin 25 haftaligim bende merak ediyorum ne zaman yukarida hissedecegim diye.
Adelimm Kız mı bebeklerınız bnmde kızım olack hep aşağı da kızlar aşağıda olurmuş zaten öyle dıyorlar 😂
Smy61 Adelimm ya benim kızım olacak gerçekten hep aşagıda hissediyorum hareketlerini bazen yukarda oğlumda ise hep yukarda hissederdim .cinsiyetine göre gerçekten hamilelik çok fark ediyor 😃
momtobee Ben de 20 haftalığım ve bebeğim erkek ama hareketleri hep göbek deliğimin alt kısmında ve yanlarda hissediyorum 👶🏼
Derya5542 tugbacelik bazen bende sağ da hissediyorum ama çok nadir ☺ en sık sol tarafa vuruyor seninde normal canim endişelenme ☺