nyra sila2702 26+4 bizde de ufaktan başladı işlerimi nasıl yetiştireceğim herşey planladığım gibi gider umarım🙏 2 çocuğum daha var onlardan ayrı olacak olma stresini daha çok yaşıyorum tabii. Bu hafta kontrolüm vardı bir sonraki randevum 32.haftada sonraki 35.haftada olacakmış dr um bu şekilde ufaktan bir rota çizdi. 35 de artık durumuna göre de karar vericez günü ayarlarız dedi ozaman baya heyecanlandık az bir zaman kaldı artık 🥰
busrasya2334 sila2702 31+0 dayız biz de artık yavaş yavaş hastane çantasını hazırlamak istiyorum ama çamaşır makinasında 16 aylık kızımdan fırsat gelmiyor ki kardeşininkileri yıkayayım 🤣 kendi pijamalarımı yıkadım ütülenecekler bir de bebişinkileri halledebilsem valizi hazırlasam üzerimden ağır bir yük kalkacak 🤦🏼♀️ temizliği 37. Haftada eşimle halledeceğiz onun dışında her gün ama her gün rüyalarımda sezeryan masasında görüyorum kendimi 2. Doğum olunca başına neler geleceğini de bildiğinden ekstra düşünüyorsun sanırımmm 🙈 sağlıkla zamanında gelsinler de napalım ☘️
sila2702 nyra allahım yardımcım olsun benim ilk gebeliğim dikkat ettiğim halde herşeyi stresi yaşadım valla
nyra sila2702 ilk gebelikte aslında daha rahat olunuyor 2.-3. Olduğunda anlıyorsun o dönem ne rahatmışım diye 😁 rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
sila2702 busrasya2334 normalde 29 haftalık 30 haftanın başındayız bugün kontrole gittim 31 32 haftanın başı gözüküyor önde gidiyor dedi doktorum
lmf26 29+5, odasını bu hafta yaptık birçok ihtiyaç da alındı sadece bez, ıslak mendil, depend vs gibi tüketim ürünleri kaldı onları da alıp 1-2 haftaya hastane çantasını tamamlamak istiyorum 🌸
busrasya2334 sila2702 ultrasonda geriden ileriden gelebilir bir iki hafta kuzum gayet normal ileride olması iyi hatta 💕
busrasya2334 sila2702 askım ilk kızım 3 hafta öndeydi ama son haftalar yakaladı 38. Haftada 3280 doğdu korkma geriden gelen son haftalar atak yapıyor ileriden giden yavaşlayabiliyor
sila2702 busrasya2334 ne bilim doktorum önde dedi gebelik şekerim var suyum biraz fazla ilk gebeliğim doktor 40.haftayı nadir bekleriz diyor 37 38 39 da alabiliriz diyor