Cnsumut Caah büyük olması normal ☺️ Küçük olması anormal ☺️ Olsun büyük olsun ne güzel işte toplu taşımada yer vermiyorlar belli olmuyo ayakta gidiyorum 😂
Anneyimmmm Oglanannesi11 benim 6 inci aya kadar belli olmuyordu.sonra birden bire çıktı sanki.simdi bende daha fazla büyüsün istemiyorum.bebis 2 kilo 200 gram. 3 kilo olsun yeter,herhalde 800 gram daha fazla göbek yapmaz(inşaallah)33 haftamdayim bu arada
1ogrencianne Baharmurat sırt üstü yatmaktan rahatsız oluyor musun bu yatış benim aklımı karıştırıyor zararlı diyorlar ya. Ben gece çoğu zaman uyandığımda kendimi sırt üstü yatarken buluyorum. İlerleyen zamanlarda da böyle olur mu acaba
Srfn11 1ogrencianne O zamanlarda olmaz kuzum ztn cok yenisiniz 😊😊 sadece bir gerginlik ve beli sıkı lastikli seyler giyemezsin rahatsiz eder.
Baharmurat 1ogrencianne yatmamak ıyı olur dıyolar sırt ustu genelde sag dol karısık ama afırlıklı olarak sol tarafa yagıyorum mecburen
1ogrencianne Baharmurat valla fark etmeden gece bir sürü yatış şekline giriyoruz o kadardan da sıkıntı olmaz herhalde elimizde değil sonuçta :)