1ogrencianne YadeOmer ayy çok değişik bir duygu olmalı şu an ben hissetmiyorum ya ağırlık hareket falan çok merak ediyorum 😍
YadeOmer 1ogrencianne bende senin gibi heyecanla bekliyordum ama inan şuan yerinde durmuyor öyle vuruyor ki elimdekini düşürüyorum birden yani güzel tabi ama cidden çok da zahmetli 😬😁😁
1ogrencianne Seymagrgn gece rahat yatamamak çok üzücü bence herkes aynı şeyi söylüyor en sıkıntılı şeylerden biriymiş rahat yatabilmek 😂
1ogrencianne YadeOmer yaşayanlar çok güzel bi duygu diyor varlığını hissetmek sana tepki vermesi vs. Şimdi bize tepki vermiyor ya hamile değilmişim gibi geliyor bana 😂😂
1ogrencianne mk123 aynen ben de canım yaşadığım yerde soracak kimsem yok buradan öğreniyorum ben de 😊
Otherozge 1ogrencianne valla beyağı belli iç karnın yokmuş diyolar görenler haftaya göre göbeğin büyük diyolar 😂
1ogrencianne Otherozge zaten çevrenin yorumu beni öldürüyor geçen biri bana bebeğin duruyor mu dedi 😂😂😂😂
Masalfatma Bende 10 haftalık hamileyim ama gunduz biraz belli ediyo simdiden karnım akşamları 5 aylik gibi oluyo 😁
1ogrencianne Masalfatma akşamları su ve yemekten şişiyor sanırım benim de pantolon dar geliyor misafirliğe gittiğimizde sonra sabah dümdüz oluyor 😂😂😂
UFukrabia Bende 5 aylık hamileyim ve karnım hiç yok 3 kilo aldım hala da aynı kilodayım anlamadım gitti gazım felan olunca cıkıyor bi tek 😂😂