ikiprensesannesi___ Fatma_furkan1996 hahah haplarla bunu tecrübe etmiş ben süte güvenirmiyim sence he kurban olduğum, 🤣🤣
ikiprensesannesi___ mermel ya daha bismillah yolun başındasın Rabbim sağlıkla evlâdına kavuşmayı nasip etsin inşallah
QueenBahar_ ikiprensesannesi___ Allah olmayanlara nasıp etsin valla hamile biri görünce korkuyorum 😂😂
Enesinannesii ikiprensesannesi___ benım baya oldu doğum yapalı 3 yaşa yakın çocuğum şuansa ama ilk zamanlar bnmde olmuştu içerde bebek mi kaldı acaba hıssıme kapılıyordum 🤣 bi süre olması bebekten dolayı alışkanlık hıssımden dolayı normal bence cnm
myangelson ikiprensesannesi___ normal ilk 2 yıl falan hissedilirmis öyle okumuştum 😅 yalancı tekme mi ne öyle birşey deniyordu 😅
Deleted33000 ikiprensesannesi___ normal canım organlarin yerleşiyor kız bebek varken iç organlarımız yeri değişiyor ya doğumdan sonra karnimiz hassas olduğu için net hissediyoruz
ikiprensesannesi___ Deleted33000 evet ya onlarda yerle bir oluyor of neler çekiyoruz bu erkeklerde bedavadan çocuk sahibi oluyor çok zoruma gitmeye başladı bu durum 😀🤣