hasmom Kızlar cildiniz sizinde değişti mi hamilelikte benim berbat durumda bir gün ay gibi birgün ergenliğe geri dönmüş gibi sivilceli sizin cildiniz nasıl kullandığınız temiz içerikli ürünler var mı ?
hasmom egeemomms Teşekkür ederim aşkım 🫶🏻 valla suratım mayın tarlası mantar gibi 😅😅 ama senin birşey kullanmana gerek yok zaten maşşalllahınn varrr 🫶🏻❤️🔥🫶🏻❤️🔥🫶🏻😅
egeemomms hasmom rica ederim balım💖şuan bende öyleyim en son ergenliğimde böyle sivilce çıkmıştı yüzümde kürtajdan sonra sivilce doldu yüzüm 🫠oyyy o senin güzelliğin bebeğimmmm🫂💖
hasmom egeemomms benimde düşükten sonra olmuştu bir daha da düzelmedi sanırım yoğun stresten dolayı oluyor başın sağolsun aşkım niye kürtaj oldun
egeemomms hasmom olabilir kuzum bende çok stres yaptım bide bu 2. Kaybımdı çok yıprattı beni. 10. Haftada kalbi durmuş kuzumun 🥹😔
hasmom egeemomms canım benim vardır herşeyde hayır rabbimin sınavı benimde bir düşüğüm var yine düşük riskim devam ediyor bu gebeliğimdede çok sorunlar yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲🏻🫶🏻
egeemomms hasmom aynen öyle balım çok şükür bi evladım var tek dayanağım o🩵 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendine kuzum 🫂💖
hasmom @egeemomms Amin aşkım sende dikkat et 😍🫶🏻 rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın onlara sağlık versin 🫶🏻