deletedmom43191 beautiful_ heh yani baya baya israf etmisim ilk cocuk diye 😒😒 simdi atmaya kiyamiyorum annemlerin evde depolu yari kiyafette dusun yani
happyela deletedmom43191 Biliyorum haklısınız ikinci de gebeliğin aslında daha rahat gibiyim ama bazen işte takıntılarım tutuyor 😅 peki emzirirken de içtiniz mi oğlumda içmiştim içtiğim gün gaz dan kıvranmıştı 🥲
beautiful_ deletedmom43191 ben neyi kaçar tane alsam diye düşünüyorum hastane çıkışı kaç tane alsam zıbın kaç ay kaç tane alsam onun düşüncesi içindeyim
LadyX kurkmantosuzmadonna canım evden çıkarken ocağa birkaç kez bakmak zorundayım altı açık kalmış mı diye 😂 bir de eğer o gün ütü yaptıysam ve dışarı çıktıysam sürekli “fişi çekmiş miydim” diye düşünürüm
kurkmantosuzmadonna LadyX ufff fena takıntı bunlar. Ben de eşim kontrol etttim demesine rağmen illa kendim de kontrol ederim. 😂
vanilya_kokusu_ kurkmantosuzmadonna evet öyle ama içime sınmiyo 8 gündür doğum yapmışım 🤣 kalkıp yapmaya çalışıyorum gene
beautiful_ deletedmom43191 sen öyle deyince 😅 ben bir isimli düşündüm 2 tane de normal almayı düşündüm 😁