melisasak35 kurkmantosuzmadonna ay ben nooo nefret ederim olay çıkar şakada olsa tek teline deydirmem 🤣🤣
kurkmantosuzmadonna melisasak35 kızkardeşim de öyle. Benim tam tersim yüzüne ve saçına dokunulmasından nefret eder. 😂
aslmoms Başkasının evnde sofrayı silemem. Islak bezi mecbur kalmadıkça tercih etmem. Totemlerim var benim birde 😅😅 Mesela 3 tane şu plakalı aracı görürsem bugün güzel birşey olacak vs. gibi Tv / araba müzik sesi çift yaparım. Başkası tek yaparsa düzeltirim.
beautiful_ deletedmom43191 oğlum kış bebesi olduğu için ondan biraz kararsızlık bebek arabası almıyorum puset tek alıcam
aslmoms deletedmom43191 ıslak mendil 😅😅😅veya başkasınıne vinde sofrayı toplarım silinirken oyalanırım
vanilya_kokusu_ kurkmantosuzmadonna Evi tertemiz ederim ama gözüme temiz gelmez sinir oluyorum bu takintima halbuki ev mis gibi🤦🏻♀️ Tezgahın üzerinde bir kaşık kalmamalı sadece seviyorum kalabalık görünce sinir oluyorum 🤣
happyela deletedmom43191 Bende öyleydim. Hamile olduğumu öğrenince bıraktım hemen 🥹 şimdi içiyor musunuz benim çok canım çekiyor ama kendimi frenliyorum 😪
deletedmom43191 happyela hamileliklerimde ictim 3 cocugumda saglikli yani kola icince bebege bisey olmaz ki
happyela deletedmom43191 Ya yüksek kafein var içinde. şeker asit yani normal içtiğimiz de bile zararlı o yüzden hamilelikte içmiyorum kaç bardak içiyordunuz peki hamilelik te
beautiful_ deletedmom43191 burada AVM yokki ev hastane biz sürekli İstanbul’a gidince de sürekli yardımcılarım var 😅