beautiful_ kurkmantosuzmadonna yemek yaparken belki 100 kere elimi yıkıyorum elimi yıkadıktan sonra da musluklara da su döküyorum 😅
mervekalkann kurkmantosuzmadonna bebeğimi herşeyden önce tutarım eşimle paylaşımlı yaparız diye konuşuyoruz şuanda bakalım ne olacak 🫠
tahamommy kurkmantosuzmadonna takıntı mı bilmem ama kahvaltı da yada herhangi bir öğünde önce tuzluları bitirip sonra tatlıya geçerim tatlıdan sonra geri tuzluya dönemem 😂 He birde iki elim kanda da olsa evim toplu olucak ya 😌
kurkmantosuzmadonna kelebegim123 aahahaha ay yemeğin yanında bir şey içe huyu bende de var. Kahvaltıda bile su içerim.
melisasak35 kurkmantosuzmadonna ay ben nooo nefret ederim olay çıkar şakada olsa tek teline deydirmem 🤣🤣
demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna düzen ve simetri takıntım var benim birşey dağınık bile olsa simetrik bir şekilde dağınık olacak 😂😂
deletedmom43191 marlam oyle valla sinir krizi geliyo bana daginik yer gorunce mesela suan cocuk odasi darmadagin(5 yas oglum yatagini bazaya dikleyip kaydirak yapti) yatak yerde 😅😅😅
marlam deletedmom43191 Allah’ım tam çıldırmalık kız öğretsene onlara etrafı toplamı azıcık yardımcı olsunlar sana
aysgl330633 kurkmantosuzmadonna gün içinde perde açık olmalı kapalı olunca daralıyorum sabah uyanınca elimi yüzümü yıkayıp önce perdeyi açarım .
deletedmom43191 aysgl330633 ayyy benimde oyle suan odalar ve mutfagin perdesi geride 😅😅😅 bi salon kapali orda da oturup yatiyorum falan gorunmek istemiyorum o halde