aysgl330633 yineeyeniden ben eşimle resmimizi atıp sürüyordum sürekli kime benzeyecek nasıl bir yüzü olacak diye Sağolsunlarbhastanede doğru dürüst bir ultrason alamayınca tabi Oğlum hep eliyle yüzünü kapatıyordu🤣🤣
yineeyeniden aysgl330633 benimde suan kızım öyle görmedim yüzünü hep kapatıyor ama tahmini abisne benzeyen bi bebek olacak çünkü kafa yapısı falan aynı benziyor yüzüne ne kadar göremesemde
yineeyeniden _kalpatisi canım posta yazılmıyor ki bende açıklayayım ilaçlarımı tam alıyorum doktora gidip tam kanlara bakılıyor. Bi eksiklik var işte bende bundan bahsediyorum en basiti çamaşır yıkamada bile 3-4 kişi anca yazıyor ki bütün hamileler geçmedimi bu süreçten hepiniz yıkamadınız mı hepiniz özel deterjan almadınız mı ben mi anlatamıyorum acaba basit şeylere girip yorum yapılmıyor altta kalıyor ama kaynana olunca en üstte olması saçma geliyor be dertleşmesinler demiyorum ama dozu kaçıyor ondan sitem ediyorum
_kalpatisi yineeyeniden tamam işte ilaçlarınızı tam kullanıyosanız doktora gidip kan değerlerinize bakıtıp bişey çıkmıyosa doktorun bişey diyemediğini burdaki insanlar nasıl desin herkes bildiği konuya yorum yapıyo bilmedikleri konu için nasıl yorum yapsınlar. Hamilelikte halsizlik normal görülüyo 4 yaşında kreşe giden kızım var bazı sabahları geç kalıyoruz okula çünkü uyuyakalıyorum. Kaç haftalık hamilesiniz bilmiyorum ama bu tür şeyler genelde hormonel şeyler. Vücut gebeliğin ilk haftalarında gebeliğe alışmaya çalışıyo son haftalarında doğuma hazırlanıyo bu da insanın dengesini bozuyo. 22 haftalığım şuan ve bazen ara ara o halsizlik bende de oluyo dün gündüz uyuyakaldım koltukta bu sabahta kızımın okulunda saat 9 da kahvaltı saati varken biz saat 9 da hala evdeydik uyuyakalmışım çünkü. Bu sebeple insanı aslında hamilelik yada bebeğin ağırlığı yaptığımız rutin işler yormuyo hormonlar yoruyo. Halsizliğinizi ve sürekli olan uyku halinizi hormonlara yorabilirsiniz 🙂
yineeyeniden _kalpatisi 20 haftalık canım dediğim gibi genel şeyler için diyorum bebek alışverişi yıkaması çanta hazırlaması doktorluk konulara bende cesaret edip yazamam ama kaynana konusundada herkes farklı bana göre aile yapısı kültürü veya kaynanaya vereceği tepkide bile kocasının ne diyeceğini ne yapacağını bilmeden yorum yapmakta bana saçma geliyor. Ben kalkıp git şunu yap kaynana böyle davran düzelir diyemem mesela ama herkes yorum yapıyor o kadının iç meselesini biz biliyor muyuz hayır eşi ne der biliyor muyuz hayır ama herkesin bi yorumu var ona bakılırsa
_kalpatisi yineeyeniden herkesin yaptığı yorumda aslında aynı yorum eşiniz ne diyo bu konuya eşi karışmıyosa boşan diyolar herkesin ağzında boşan bırak git sanki herşey çok kolaymış gibi. Asla kaynana postlarına yorum yapmıyorum ama açıp okuyorum yalan söyleyemem. Bana göre tanımadığı birinin aile hayatı için boşan denmeside bana saçma geliyo ama yapıcak bişey yok herkesin ağzına yer etmiş boşan lafı
yineeyeniden _kalpatisi evet onuda çok görüyorum benim sınırlıdır yorum yaptığım 1veya 2 bende siz gibi okuyorum genelde konuları bana saçma geliyor aile hayatımı bilmeden boşan demesini boşansa o kadına kim bakacak o çocuklara kim sahip çıkacak bunu düşünmeden insanları hemen mahkemelik etmek yersiz geliyor
1cey _kalpatisi ay evet, bende öyle postlarda boşan bilmem ne diye gaza getirmeleri hayretle izliyorum, yahu kolay mı, burada bi konuyu biliyoruz evinin içini bilmiyoruz ki
_kalpatisi yineeyeniden bekara karı boşamak kolay derler onlarınki de o hesap. Aynı sorunu yaşasalar boşanmaya cesareti olmayan insanlar boşan diye akıl veriyolar.
arven000 yineeyeniden çok platform var yapay zeka var burada şikayetinle alakalı binlerce post var. Neden şimdi insanların sohbet ettiği postlara laf ediyorsunuz ki? Mesela siz de genelde cinsiyet tahmini vs istemişsiniz.
arven000 yineeyeniden sorabilirsin tabi ki zaten kimsenin yazdığına ettiğine kimse karışamaz ki. Siz de karışamazsınız. Demek istediğim siz de çok tıbbi şeyler sormuyorsunuz :)
yineeyeniden arven000 tıbbı soruyorum demedim açıp okursanız mesajları anlarsınız kimseye karıştığım yok ayrıca sorunumu dile getirdim merak etmeyin siz
1cey Havin49_ ay vallahi ya. Doktor böyle dedi ama sizce diye soruyorlar, yahu doktorun üstüne burada kim doğrusunu bilebilir, doktora güvenmiyorsan değiştirirsin zaten, bazı postlar çok tehlikeli ve saçma geliyor
Havin49_ 1cey kesinlikle yani burda kim ne isterse o postu açma hakkına sahip şimdi bu tarz konulara herkesin bi yorumu olabilir ama sağlık konusunda herkes bilmiyor olabilir ben kendi fikrimi beyan ederim Allah korusun ve dinler kötü bir şey olur bu sefer bunun vebalini insan olamaz ki
_kalpatisi 1cey aynen öyle aldatılma postu olur kadın gerçekten yakalamış olur boşan denir çünkü hiç bi kadın ihaneti haketmiyor. Ama kaynana postlarında veya en ufak bir eşle tartışma postlarına boşan denmez bana göre
1cey _kalpatisi ben aslında olay büyük de olsa boşan demiyorum, yani sadece şiddetse boşan diyebiliyorum çünkü sonunda zarar görür diye korkuyorum