parla94 deletedmom43191 psikolojik danışmanım. cinsel terapi dersi aldığımız için onu da almamız gerekmişti
deletedmom43191 parla94 😀😀 zira kafayi yiyorum bugunlerde tum gun 3 cocukla ben savasiyorum esim isi oldugu icin uzakta tum gun herseyle ben savasiyorum 😔😔
parla94 deletedmom43191 bu durumda sizi rahatlatacak hiçbir cümle yok maalesef:) aileden yakın birileri varsa çekinmeden yardım isteyin 1-2 saat bile size iyi gelecektir
deletedmom43191 parla94 annem babam ile gorusmuyorum ablam cok fena bozdu arayi 2 hafta olucak gorusmuyorum bayramda dahi gitmedim
hd_d deletedmom43191 Ay geri cekilmede oldu ilac da bir sure kistim oldugu icin kullandm suanlik ihtiyacm yok ama bebekten sonra geri cekilmeye devam gibi hahahah
deletedmom43191 hd_d kist cok zor rabbim yardim etsin ben 4 kere kist gecjrdim 3 tane ameliyat oldum ilacla gitmedi diye 4 de ilacla gitti
deletedmom43191 parla94 cok yorgunum 1 gun kesintisiz uyusam asla gecmez cok fena bunalimdayim nasil kurtulcam bilmiyorum hersey ust uste geldi psikolojim bitti
deletedmom43191 hd_d benimkilerin asla bir belirtisi olmadi sadece adet olmuyodum olmadigim icinde doktora gidince kist ile karsilasiyodum
hd_d deletedmom43191 ayy benim Reglken agrim oluyodu ama anlatamam sana o agriyi 1 hafta yataktan cikamiyordum yururken 4 buklum oluyodum cok kotuydu cokkk sükur simdi iyyim bitti gitti🌬️
hd_d deletedmom43191 kiz senin postlar daha cok yorum aliyodu sanki zeynep falan oluyodu postlarinda simdi hiç göremiyorum
deletedmom43191 hd_d benimde dogumdan sonra adetlerim sancili olmaya basladi 3 dogum yaptim yinede sonlanmadi agrilar