20232026 2.5 yaşında oğlum var 22 aylıkken emzirme dönemini konuşarak anlatarak sonlandirmiatik ama sonra bir iki ay geçince surkeli dokunmak istemeye başladı önceleri unutturmaya çalıştım ettim ama sonra baya ağlamalı krizli dokunmak istemeleri başladı normalde konussup yine dikaktini dağıtmaya çalışıyordum ama uykuya dokunmadan dalmak istemiyordu çok ağlıyordu sonra biz süre izin verdim ama aciyo doktor yara olur dokunmasin dediğini söyleyerek de vazgeçirmeye çalıştım bu durum azaldı hiç unutmadı ama artık istemiyordu elini koycagi zaman acır demi anne diyodu şimdide boynuma taktı sürekli boynuma dokunmak istiyor ama bildiğiniz tık haline geldi tırnakliyor sadece elini koymak değil tirnagiyla sürekli tirmaliyo hem aşırı canımı yakıyor hemde izin vermedigimse bana vuracak kadar asabilesiyor elimi.tut yüzüme dökün diyorum ama yok vok ağlıyor bunun önüne nasıl gecicem nasıl unutturcam ki lutfen yardım edin şaştım kaldım.
aselimdurum 20232026 canımm onlara da hak verelim güvendikleri tamamen bağlandıkları bir şey anında yok oluyor ben kızımı 2buçuk yaşında memeden kestim ama neredeyse 1 buçuk sene yani 4 yaşına kadar göğüslerimi açar öper severdi gece uyurken eli orda uyurdu hiç yadırgamadim sonra kendiliğinden unuttu gitti şuan 6 yaşında bazen esprisini yaparım kardeşin süt emdiğinde sende emecek mısın diye hayır anne ya ben bebekmiyim der meme için döktüğü gözyaşlarını unutmuş sıpam 😃
20232026 Birde şuan hamileyim 17 haftalık tekrar başlayacak emzirme dönemimizde neler yaşayacağız çok korkuyorum kıskanıp oda siteyecek edecek bunun önüne nasıl gecicem bilmiyorum 😑
_khaleesi_ Görmek istediği zamanlar ya da henüz o uykudan uyanmadan önce siyah kalemle veya koyu tonlu bi göz farıyla boynuna filan biraz karalama yap, belki öyle görürse dokunmak istemez. Genelde böyle vazgeçiriyorlar çocukları 🤷🏻♀️
20232026 aselimdurum çok haklısınız ilk başlarda bende bu şekilde yaklaştım ama sorna toplum içinde vs de yapmak istemeye başladı bende önünü kesmessem kalıcı kalacak gibi düşündüm ama dediğiniz gibi sadece uykuda devam etsem belki şuan böyle olmazdı çünkü gogsume dokunup uyuyordu boynumdaki baya tik haline geldi
aselimdurum 20232026 kendi hallerine bırakınca gerçekten birakiyorlar benim kızım da toplum içinde anne meme aç öpücem derdi insanlarin içinde olmaz ayıp derdim 1 yaşından itibaren de mahremiyet eğitimine başlamıştım zaten burası benim mahremim insanlar içinde açamam dedikçe oda alışmıştı bırakmıştı insan içinde istemeyi sadece kimse yokken ve gece elini sokuyordu sonrasında onu da bıraktı yani herşey geçici aslında çabuk büyüyorlar ve bir gün pat diye kendiliğinden bazı alışkanlıklarını bitiriyorlar 🥰