Ebrak Kızlar bu durumu yaşayan var mı herhangi bir riskten bahsetmedi plesanta önde olduğu içinde yüzünü göremedim. Bebek baş aşağı pozisyonda ilk gebeliğim 20. Haftam hareketlerini hissediyorum
myangelson Ebrak bir riski yok sadece hareketlerini daha geç ve daha az hissedebilirsin. Yastık görevi görüyor bir nevi
leefamily Haftamdayım bebeğimin başı hep aşağıda yüzünü kendi kapatıyor elleriyle ama , baş aşağı pozisyonda olması sorun değil dedi doktor. Rahim ağzını ölçüp erken doğum riski olmadığını söyledi sadece.
Ebrak leefamily bana da rahim ağzım kapalı dedi doğum için sezeryan mı uygun oluyor plesanta önde olursa
ozlemyilmaz60 Benim de önde canım bi zararı yok sadece 20. Haftalarda hareketleri çok yoğun değil ama şuan 36 dayım 28 den itibaren çok hareketlendi yoksa sana ve bebeğe zararı yok
Ebrak ozlemyilmaz60 hareketlerini 20. Haftada hissetmeye başladım biraz geç hissetrim ama tekmelerini falan hissediyorum ama kafadı aşağıda olduğu için sağ alt kısmıma baskı yapıyor
leefamily Ebrak plesanta rahim ağzını kapatmıyorsa normal doğuma engel olmuyor. Benim aşağıda ama rahim ağzında değil.