Melegimmmmmm Kizlar 3 gundur gecmeyen bas agrilarim var halsizlik surekli uyku hali ve istahsizlik asiri derecede mecburiyetten yiyorum cok az yiyebiliyorum benim gibi aynu haftada olanlar sizdede var mi bu durum
buketdeniz19 Melegimmmmmm canım 18+4 o iştahsızlık hala bendede geçmedi çok normal w dediler ama yok hiç bişey yiyemiyorum miğdem bulanıyor
Ayca517 Melegimmmmmm istersen bir doktorunla gorusup tahlil yapmasini iste canim bu haftalarda sadece folik asit kullaniliyor ya genelde belki degerlerinde bir oynama vardir, eger yoksa da icin rahat eder ve bol bol yatar uyursun 🤗
Semilk05 Melegimmmmmm ilk kızım da sizin gibiydim sürekli baş ağrısı çektim 3-4 ay boyunca çok halsiz kalıyordum tansiyonum hep düşüktü bi ölçtürün isterseniz ama 4 ay böle sürdü iştahsızlıktsn da ben 3 kilo vermiştim kızımda aynı anlattığınız gibiydi herşey
ARYa143 Ben de 10. Haftayı bitirdim, halsizlik çok var, çabuk yorulmadç, hafif ağrılar da var 🙈 bir de 21 aylık kızım var (elhamdülillah) 🥰😂😂😂
Melegimmmmmm Gunde 2 tane kullaniyorum parol cunki dayanamicak kadar agriyo mecbur iciyorum troidlerim yuksek cikti ilac kullaniyorum troid ilaci acaba onunla alakali olabilir mi