Ve herkes gibi o malum sona bende ulaştım bebeğim yanımda uyuyor 2 gğn oldu muhteşem bir duygu kızlar ama çokta zor 5 cm açıklıkla gittim gece sabaha kadar sancılanmıştım evde çekmek istedim en son dayanamayınca hastaneye gittik basık anlarım ben sancıları diye düşünürken belimden giren. Keskin ağrılarım nefesim kesilneye başlamıştı ve düzenliydi gitti açıklık muayenesinden sonra ebe yanumagelip karar verme sırası sende dedi bebeğin başı baya geride bu sancıları uzun süre çekmen gerekecek dedi önce kabul ettim lakin nst de bebeğin kalp atışları pek doktorumun hoşuna gitmedi benimde sancı çekecek takatim kalmamıştı hemen sezeryana aldılar kabul ettim zaten her şey çok hızı oldu 40-50 dk sonra bebeğim kucağımdagdı Kızlar hiç biri zor değil ama ben emzirmekte çok zorlanıyorum ağrıları yediğim iğneleri bir kenara bıraktım en zoru oymuş göğüs ucunuza mutlaka krem sürün doğumdan önce çatlamayı azaltır ve ağrılara rağmen emzşrşn çok zor ama çok güzel rabbim doğum bekleyen her annenin dogukunu kolaylık versin