bbeell merhaba arkadaşlar, Rana Karayalçın, Emre Özgü, Elif Demir, Mahmut Ercüment Cengiz, Sarp Özcan bu doktorlardan herhangi biriyle ilgili deneyimi olan yazabilir mi rica etsem? Doktora karar veremiyorum ve çok az zamanım kaldı.
lmf26 merhaba, hamileliğimin en başından başlayıp bir süre Rana Karayalçın’a gittim. Kesinlikle işinde çok iyi titiz bir doktor ancak yeteri kadar ilgili gelmedi bana. Daha sonra Emre özgü ile devam etme kararı aldım şuan için oldukça memnunum bir aksilik olmazsa doğum da Emre hocayla olacak 🙏🏻
bbeell lmf26 merhaba msjınızı yeni gördüm. Rana hoca ile devam ediyoruz, sizin süreciniz nasıl gidiyor
lmf26 benim de gayet iyi gidiyor sona yaklaştık. 35. haftadayım Emre hocayla devam ediyoruz 🙏🏻 siz kaç haftalık oldunuz
bbeell inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. benim henüz 16 haftalık . hastaneden doğum paketi mi almıştınız
lmf26 benim sigortam limitsiz doğum anlaşmasını da kapsıyor o nedenle o şekilde devam ediyoruz, doğum pakedi almışım gibi düşünebilirsiniz yani 🙏🏻