kedimekim Fitili koyup bir saat bekliyorum kalktığımda birden bir şeffaf sıvıyla içinde beyazlık olan bir akıntı geliyor. Beyazlık ilaçtan diye düşünüyorum ama bu gelen şeffaf su gibi akıntı ilaçtan mı yoksa bebeğin suyu falan mı diye çok korkuyorum en son suyu iyiydi hareketlerini hissediyorum ama bu sıvı beni korkutuyor sizde de sıvı su gibi akıntı geliyor mu
minnosss58 kedimekim normal bi durum ilacın fazla kalıntıları atılıyor bende de aynı durum oluyor çünkü günde 2 3 kere çamaşır degisiyorum
Aaayseeert kedimekim bende kullanıyorum beyaz akıntının kenarı bildiğin ıpıslak araştırdım normalmiş günde kaç kere çamaşır değiştirdiğim belli değil ya
atiyeunlu kedimekim ben daha 2. Haftamdayım bende kullanıyorum aynı şeyleri yaşıyorum doktoruma sorduğumda da bana ilaç fazlasını dışarıya verir demişti korkma allahın izniyle bişey olmaz canım🩷
kedimekim Ozgyy ayy sağolun gerçekten çok telaş yapıyordum burda bide suyum geldi postlarını okudukça bi geriliyorum
Zeynepozg Korkma canım bende şuan kullanıyorum doktoruma bizzat sordum vücut östrojen ureetigin için vajinadan değişken akıntılar gelebilir endilecenek bir durum yok
ARYa143 Kullandığım sürelerde bende de olurdu, su gibi aşırı değildi ama yine de olurdu Bu arada ben 7. haftalarda kullandım onu, siz hissediyorum dediğinize göre haftanız ilerde bayağı kaç haftalıksınız?
zeyzeynur kedimekim yarım saat uzan yeterli ilacı aldığı kadarını alıyo vücut gerisi çıkıyor günde 3 defa fitil kullanıyorum sürekli günlük ped değiştiriyorum bu yüzden hissiyatı falan çok kötü ama yapacak başka bir şey yok tabiki
3oglanannnesi zeyzeynur günlük ped mantar ve enfeksiyon yapıyır canım peçete kullan ped yasak demişti dr bana
3oglanannnesi kedimekim ilaçtan yatabiliyorsan daha fazla yat o zmn o kadar fazla geri gelmiyor etkisinde daha çok oluyor
meryys kedimekim Ben fitili koyup uyuyorum ama sabah kalktığımda baya akinti geliyor etrafı su gibi aralarında fitil kalıntısı var
emine1309 dün kullanmaya başladım gece yatarken koydum fitili sabah akıntım olmuştu bence normal hepsini almıyordur vucüt ilacı