Sonunda beklenen gün geldi ve ben bugün bebişimi göreceğim 😍bir an zaman hiç geçemeyecek sanmıştım en son altı haftalıkken gitmiştim kalp atışını duymuş herhangi bir problem de görmeyince bir daha 12.haftanda gelirsin demişti doktor yaklaşık bir buçuk ay oldu ve doktor ilk söylediğinde aşırı uzun gelmişti çünkü kızımda özel hastaneye gidiyordum ve iki haftada bir gitmiştim bunda bir an böyle söyleyince baya afalladım .Allahtan arada Ramazan ayı ve bayram hızlı geçti ona rağmen çok uzun zaman olmuş gibi geliyor
İnşallah bebeğim çok iyidir bazı zamanlar burada da gördüğüm kötü seneryalor yüzünden endişe ettiğim acaba iyi mi diye düşündüğüm çok zaman oldu ,bebeğim hareket ettiği bir zaman da olmadığı için insan haliyle çok merak ediyor hareket ettiği zaman olsa bir nevi insan hareketlerini hissettikçe bebeğim iyi der moral olur ama böyle beklemesi çok zor Rabbim bu beklemede olan herkese yardım etsin
Dualarınızı bekliyorum bebeğimin bugün ense kalınlığına vs de bakılacak hepsi çok güzel çıksın inşallah
Bir de belki bugün cinsiyet hakkında tahmin alabilirim bilmiyorum bunun için de çok heyecanlıyım 😍
Sizler ne durumdasınız bir sonraki görüşünüz ne zaman kaç haftalık hamilesiniz 🥰