SerpilEsra Bugun gebe izlemim vardı saglik ocaginda dünden beridir karnım sertlesyor rahat edemiyordum gitmisken sikayetlerimide anlattim bebegin kalp atislari 160 170 arasi cikti biraz hızlı dedi hemşiremiz normalde 150 civari olmasi gerekmis yorgunsanda olabilr dedi ama önceki aşı zamani gittigimde yorulmus olmama ragmen kalp atisi normaldi ihmal etme bi kontrole git dedi en kisa zamanda gidecegim basina gelen varmi boyle birsey korkmali miyim
Umutbatum SerpilEsra canım 34 haftalığım bebeğimin kalp atışları nst de bazen 194 e c kadar cıkıyor ve genellikle 160 170 kere oluyor korkma birşey olmaz Allahın izni ile annenin ruh haline bağlı sen o an stres falan yaptıysan daha hızlı atıyor bebeğin kalbi
BurcuHamza SerpilEsra inşaAllah birsey yoktur ama bazen o cihazlar yanilabiliyor yani daha önce çok duydum insanları tedirgin ediyorlar ama arkasından birsey çıkmıyor. Ama aksatma için rahat etsin bir hastaneye git görün.
SerpilEsra Tugceayse dogum yaptim derken canim korktum bir an kalp atislari nasildi kac haftalik dogum yaptin
SerpilEsra Umutbatum anladim canim tesekkur ederim bir sorun yasamadim huzurluyum aslinda dogum gunum bugun hatta ama dunden beridir sertlesme vardi üstüne hemsirede oyle diyince korktum