Gencbirannis Eşiniz gece vardiyasına gittiğinde bebeğinizle siz mi kalıyorsunuz yoksa yanınızda biri kalıyor mu? Benim bebiş gündüz uyuyor gece de nerdeyse saat başı uyanıyor bende derin uykusuzluk yaşıyorum gözümü açamıyorum bazen baş ağrısından
ogretmenannecik Gencbirannis Doğum yapmadım ama yaptıktan sonra eşim göreve dönünce geceleri yalnız kalacağım. Ne yapacağım konusunda en ufak bir fikrim yok 😂 sabahlar olmasın 😂
elllaaaa Gencbirannis ben de tek kaldım üç yaşında da bir çocuğum var gece yorgunluktan bayılacak gibi oluyorum ve aşırı stres oluyorum geriliyorum gaz problemi var bebeğimde bi an önce bu sürecin geçmesini beklemekten başka çare yok
kartanesi___ Gencbirannis Eşim gece vardiyasına gitmiyor da yine de geceleri sadece ben ilgileniyorum çünkü sabah erkenden uyanıp işe gidiyor uykusuz şekilde gitsin istemiyorum. İşten geldiğinde o ilgileniyor ben de dinleniyorum uyuyorum
Gencbirannis kartanesi___ normal şartlarda bende öyle yapıyorum hiç uyandırmam ama ameliyatlıyım bazen kalkamıyorum ağrıdan kızım da çok ağlayınca kucagıma vermesi için veya beni kaldırması için uyandırıyorum.
ogretmenannecik Gencbirannis bilemiyorum ki canım valla eşim sabah geliyor uyuyor direkt şuanda öğlen kalkıyor muhtemelen o kalkınca biraz bebeğe bakar ½ saat uyumaya çalışırım diye düşünüyorum mümkün olur mu bilemiyorum tabi 😂😂
Gencbirannis deletedmom43191 hayır estağfirullah niye sert çıkayım soruma soruyla cevap geldiği için öyle söyledim
Fatma_furkan1996 Gencbirannis 1 ay oldu doğum yapalı eşim tırcı kendi işi ama normalde gelmediği geceler olurdu ama 40’ım çıkana kadar dikkat ediyoruz bu duruma geçte olsa geliyor geceleri öyle ekstra yanımda kimse kalmadı