s1laax Şuan 13+3 teyiz ve ne zaman tekme hissedilir onu merak ediyorum bir de ilk oğlum var onda karnım baya çıkmıştı ikinci gebeliklerde de ilkine göre daha çabuk ve çok çıkıyormuş doğru mu ?
yagiz_didem s1laax cumartesı 21 haftalık olcam daha dün kalp atışı gıbı kıpırmadama anca hissettim kiloluyım zaten göbeğim ilk doğuma göre daha büyük
ftmgvnn s1laax evet bi tık daha çabuk çıkıyo karın . Benimde 2. Hamileliğim 18 de hissetmeye başladım ben
mucizem2409 s1laax 18. Haftada ufak tefek hissetmeye başladım. göbeğe gelirsek evet 2. Gebelik erken çıktı.
buketdeniz19 s1laax ilk gebeliğim 15. Haftada hissettim ben şuan daha şiddetli ve sürekli hissediyorum 18+4
zumraziye yagiz_didem bende 16 haftalığım kalp gibi his var ben bebek olduğunu bilmiyordum bide dokununca 1 2 saniye sonra batma yapıyo tekmeliyor mudur
gizemli00 s1laax ben 12 13 haftalik iken hissetmiştim ikinci gebeliğim yağ dökünüz az ise hissedilebiliyormuş
kedimekim s1laax ben ikinci hamileliğimde 14 haftada küçük seğirmeler hissetmeye başladım 17 de artık net bir şekilde güçlü tekmeleri başladı şuan 18 deyim gün içinde hareket halindeyken bile hissediyorum
yagiz_didem zumraziye evet zaten küçücük bısı gücü çok yoktur ama doktor 25 e kadar kuvvetlı bıs bekleme dedı
tortillam_ 14+3 benim de . Hissetmiyorum ya ilk çocukta da 20. Haftanın içinde hissetmiştim. Zaten kilolu hamile kaldım onunda çok etkisi vardır.