zeynepd18 sym_yc yok yok bişe olacağından değilde bende her yöne dönüyorum acaba dedim bu konuyu doktoruna soran var mıdır☺️
sym_yc zeynepd18 ayy bu posttan sonra bi korktum 😅 bende oturarak uyumaya başladım ama benim uyku pozisyonum iyi ya bakıyorum bebeklere destek için yastık koyuyorum falan iyi gibi
zeynepd18 sym_yc korkma bence rahatsan öyle devam et bende kaburga ağrısı çok belkide ondan yatamıyorum 😀
sym_yc zeynepd18 olabilir aa bir dk sizn kaç haftalık bir de baş aşağılar mı pozisyonlarını biliyor musunuz kaburga ağrısı ayakları vuruyor diye olabilir ben de merak ediyorum baş aşağı oldular mı diye de belki anlarım
zeynepd18 sym_yc şuan 27+1 2 hafta önce gittiğimde kontrole biri popo biri baş aşağı duruyordu Birinin ayakları yukarda belli ki ama kaburgalarım çok aşırı geriliyor
sym_yc zeynepd18 hmm anladım şimdi bakalım benim şu an nasıl oldular 🤓 29 haftalık gittiğim de ikisi de makat gelişti şimdi o yüzden merak ediyorum çünkü artık yerleri klmıyor ya döndüler döndüler yoksa bu saatten sonra ne traftalarsa öyle kalırlar🥲