elifayaz112_ fatma102 bakalım hangi bebiş önce gelicek doğurunca bana yaz bende sana yazarım 😅🤭 ikimizde bir avazda kurtuluruz inşallah
seeviim ysmnsen benim ara ara kan gibi geldi 1 hafta ama bu süredeki ara ıslaklıklar bebeğin suyuymuş fark etmemişim siz ona dikkat etmek isteyebilirsiniz
ysmnsen cylnboran04 valla benimde yok ya hareket falan yapıyorum yürüyüş yapıyorum hurma falan bana mısn demiyor bebem 😅
ysmnsen cylnboran04 yok ya oda düşmedi bazı kişiler düştü falm diyorlar ama karnı düşenlere bakıyorum baya yerde benimki hala kaburgama kaburgama vuruyor nfjfjfj
ysmnsen seeviim benim de islaklık oluyordu test yaptırdım suyu çıkmadı o yüzden kafam rahat ama bilmiyorum bekliyoruz
fatma102 seeviim bende korktum islaklikmi termi diye de doktora gittim suyu iyi dedi o yüzden bekliyorum 🙌
ravzanurr_06 Rmeysa_01 gitmedim şuan bekliyorum kan vs yok sadece beyaz akıntı görüyorum şuanda kıvamlı şekilde ve tık yok yani
ravzanurr_06 HCerenn bende şuan bu durumdayım 40+1 ve tık yok nişanda gelmedi bekliyorum sadece bugun yürüyüş yaptım baya ona rağmen oynamadı bile nolcak bilmiyorum suni sancı istemiyorum ebeyle konuştum 42 ye kdr yolu var korkma dedi.
HCerenn ravzanurr_06 bizim doktor suni sancı veririz olmazsa sezeryan dedi çok yoruldum beklemekten o yüzden kabul ettim