HakanKemal Yav 35 haftalık oldum ilk haftalarda ne güzel gece gündüz uyuyabiliyordum saat 3 olmuş evin içinde tur atıyorum resmen Uyku nedir unuttum yaa Tuvalet işkencesi zaten bitmiyor napxam ben
senaninannesi_ HakanKemal bende 27 deyim kaburgalarım kırılıyor sanki yatış pozisyonu alamıyorum uykusuzluk beni de bitirdi
beyzzsenturkkk HakanKemal bende bi parça agzıma ekmek atayım dedim yatmaya tam gittim sonra şeytan dürttü ekmek arası yaptım sessizce yiyorum 🙈🙈 uyuyamıyorum midem durmuyo 🤦🏻♀️
HakanKemal _gecekusu bir an once doğurmak istiyorum cidden ilk kızım da ne güzel gece mışıl mışıl uyuyordum son haftalarda oğlum ne gece ne gündüz uyumuyor sürekli hareketli
karpuss HakanKemal gerçekten öyle 😅 Tövbe bismillah göbeğim şekilden şekile giriyor sanki fırlıcak içimden
senaninannesi_ HakanKemal evet aynısı gerçekten kollarım bacaklarım kaburgam.. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
karpuss HakanKemal demek ki bu erkekler annelerine rahatlık vermiyor kuduruklukları şimdiden başlıyor 😅😅🤭
karpuss HakanKemal Ay aman Allah korusun yine beklesin zamanını 😅 35 haftalık olmuş dayan dayannn. Benim yolum uzun daha 🥹🥹
HakanKemal beyzzsenturkkk 2 tane salatalık kemirdim şimdi babama yakalandım kahvaltı hazırladım beraber oturup yiyoruz şuan 🤣🤣🤣
karpuss HakanKemal o zaman daha erken olmuyor mu ya? Gerçi 37-38 haftaya mı tekabül ediyor tam bilmiyorum ama